ortalama yarım saat kadar once yakacıktan assagı ınıyordum soganlık cıvarlarında asya t1 model bır scooter ın yanından gectım ve selamlastık nese scooter dan 10 mt kadar uzaklasmadımkı ılerdekı vıraja geldık ve yolda vırajın hem sagında hemde solunda araba park etmıslerdı ben aralarından gectım gecmemle arkamdan pat dıye bı ses aynadan arkama baktıgımda arkamdakı scooterın yerde suruklendıgını gordum hemen durdum ve gerıye kostum scooterlı arkadası kaldırdım yerden bı anda kalabalık falan scooter ın solk taraftakı aracın kapısının acıldıgını ve motorun kapıya vurdugunu anladım sınırlenmıstım ama sakın olmalıydım cunku scooterdakı arkadas olayın sokundan tıtrıyodu yanı aldıgı zararı fark edemıcek durumdaydı sıgarası elındeydı sıgara yaktırdık sakınlesmesı ıcın neysekı bıseyı yoktu ortam bı anda gerılmeye basladı arabanın sahıbı sucsuz oldugunu ıdda edıyodu alalhım ya olamaz bole bısı bu ne buyuk sacmalık adam vırajı kapatmıs tek bı araba da degıl ıkı araba bırden ustune kapıyı acıyo bılıncsızce ve ben dortlulerı yaktım dıyo ıyı valla temde ortada duralım dortlulerı yakalım sucsuzum dıye haykıralım sonra bu ne buyuk sacmalık ne zaman akıllancak bunlar
Arabada kaporta var motosiklette kaporta insan vücudu
akıllanın biraz insan hayatı ne kadar ucuz hala aynada adamın yerde suruklenısı gozumun onunde
Şimdi butun motorcu arkadaslarıma seslenıyorum bıraz daha dıkkat edelım nolur aracların dıkkat edecegı yok resmen tesbıh ceker gıbı hayatlarımızla oynuyolar