Patlamalar ve Terörle Alakalı.. Etkinlik, Miting..
Reklamlar
-
redlion999 adlı üyeden alıntı
Bunun gibi bu ülkede çok parasi olan para akişini düşünerek oy verir o yüzden tabiki çobanla böylelerinin oyu bir olamaz.Bana 1 tane zengin gösterin kendi iş hayatini(çikarini) düşünmeden oy versin..Konuşmak bi yere götürmeyecek,Allah terör belasini vatanimizdan silmek isteyenlerin yardimcisi olsun.
Reklamlar
-
Baştan sona konuyu okudum. Hiç siyasete girmeden (çünkü çooookk uzun yazmam gerekir) bir iki laf da ben etmek istiyorum.
1. Hepimiz önce insanız. Milliyeti, cinsiyeti, dini, sosyal ve kültürel düzeyi ne olursa olsun terör nedeniyle hayatını kaybeden her insan için üzülmeliyiz.
2. Kim, hangi örgüt, hangi etnik yapı, hangi dini/siyasi organizasyon terör eylemi yapıyorsa yapsın kınanmalıdır. Allah belalarını versin.
3. Terör bir insanlık suçudur. Masum insanları hedef alır. Hep masumlar hayatını kaybeder.
4. Terörü engellemek birinci derece de devletlerin, dolayısıyla devleti yönetin iktidarların görevidir. Tüm insanlar bu konuda duyarlı olmalı ve devletlerine yardımcı olmalıdırlar.
5. Bir birey olarak hepimiz, üzerimize düşen görevleri ve sorumlulukları eksiksiz yerine getirmeliyiz. Ailemiz, akrabalarımız, sosyal çevremiz de sapkın düşüncelere sahip olanlar konusunda dikkatli olmalıyız.
Allah hepimizi, ailelerimizi, sevdiklerimizi, ülkemizi ve tüm insanları her türlü kötülükten, teröristten korusun.
-
-
buraya yazacağım o kadar çok şey var ki
açık şekilde bu ülkede yaşamaktan korkuyorum
siz oralarda nasıl yaşıyorsunuz bilmiyorum ama
evden hiç çıkmayan bir nenem var 90 yaşında ve bana malum partiyi bir savunuyor ki inanamazsınız
çünkü televizyonlarda hep onların propagandasını izliyor
benim yaşadığım şehirdeki mahalle baskısını bilseniz kafayı yersiniz
her gün aynı 15 kişi gelip bana propaganda yapıyor
hep aynı kişiler evime gelip hanımın beynini yıkamaya çalışıyor
şerefsizlere COQ un burada söylediklerini birebir söylememe rağmen
yok öyle bişey bunlar hep CHP nin yalanları diyorlar
hele hele bir lozan geyiği var ki adamlara fransız parlementosundan orjinal metni verdim
ona rağmen bu gerçek değil dediler
kendileri çalıp kendileri oynuyor
çalıştığım iş yerinde alevi arkadaşlarım var intiharın eşiğindeler
birebir hakaret etmiyorlar fakat laf arasında aşağılamanın haddi hesabı yok
hele hele her hafta İHH adındaki suriyede cihatçi el kaide bağlantılı örgütlerin türkiye temsilcisine yardım kermesleri düzenleniyor
ben ateistim benim hanım dindar gelip hanıma yatağına alma diyen bile var
PKK olayına hiç girmiyorum bile
ulen bi düşünün bu ......... çocukları niye sadece sol partilere ve onların mitinglerine saldırdı
en son ankarada patlatılan yeri hepiniz biliyorsunuz ODTÜ öğrencilerinin ve özellikle laik ve malum parti karşıtı kesimin durağı
hadi onu geçtim PKK nın "elinde" olan şehirlerde dahi tek bir malum partiliye zarar gelmemiş
o kadar olay olmuş iş yerlerine tek bir zarar gelmemiş
sokaklarında bile eylem yapılmamış
neyse artık yazmıyorum
-
ülke cahil kalması gerekiyor kadınlara seçme ve seçilme hakkını tanıyan kişiye değilde kadınların iffetine güvenmeyen kişilere inanıyor kadınlar ve erkekler.
dinden bahsedip cumayı kaçırmayan ama her türlü ahlaksızlığı hırsızlığı ve iftira atan kişilerin söyledikleri önemli malesef.
ölen her sivilin her askerin kanında bunlara destek verenlerinde payı var. eskiden olsa üzülürdüm şimdi üzülmeyide unutturdular somaya üzüldüm somada yaşayanlar benim kadar üzülmemişki malum kişileri tekrar birinci seçtiler. ankarada bir çok olay oldu gene o kişileri istediler sanırım ata sözü gibi deveye diken insanı öpen yaranıyor. adamın biri allahın vasıflarına sahip lider dedi onu savundular bir diğeri makara bakara dedi arkasında durdular bunların dinden anladığı başka bir şey sanırım allah kimseyi cehaletle sınamasın....
-
Motosiklet Eğitmeni
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)