Patlamalar ve Terörle Alakalı.. Etkinlik, Miting..
Reklamlar
-
Gülmekten yazamıyorum dedim ya komiksiniz. Sitendap yapınız.
Reklamlar
-
dostum susmayı denesene artık harbi para veriyorlar galiba bu trollere.
-
darkmotor adlı üyeden alıntı
işidi bütün müslümanlara mal edemezsiniz.Ben ve çevremdeki müslümanlar ve tanıdığım herkes işidin terörist bir grup oldığunu bilir.İşidin destekçisi belli silahı aldığı ülkeler belli ,ama sizde apaçık bir art niyet görüyorum.Çünkü daha öncede dediğim gibi petrolü sattığı yerde belli, hem esada saldırıp hemde petrol mü satıyormuş oda ilginç.
İşid yarın çıkıp deseki ,,,,
Beni sizler yarattınız...
Hepinize teşekkür ederim...
Diye...
Ulen koltuk altlarınız kabarır...
Nerde yaşıyon hoca sen...
Sağır sultan bile noolduğunun farkında..
Neyin kafasındasınız ?...
Türk ten çok Türkçülük oynamaya bayılıyorsunuz...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
işidi bütün müslümanlara mal edemezsiniz.Ben ve çevremdeki müslümanlar ve tanıdığım herkes işidin terörist bir grup oldığunu bilir.İşidin destekçisi belli silahı aldığı ülkeler belli ,ama sizde apaçık bir art niyet görüyorum.Çünkü daha öncede dediğim gibi petrolü sattığı yerde belli, hem esada saldırıp hemde petrol mü satıyormuş oda ilginç.
Çarpılır dinden çıkarsın sümme haşa, tövbe de. Devlet, islam düşmanımısın sen.
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
İşid yarın çıkıp deseki ,,,,
Beni sizler yarattınız...
Hepinize teşekkür ederim...
Diye...
Ulen koltuk altlarınız kabarır...
Nerde yaşıyon hoca sen...
Sağır sultan bile noolduğunun farkında..
Neyin kafasındasınız ?...
Türk ten çok Türkçülük oynamaya bayılıyorsunuz...
Klasik bilinçaltı canlandırmaları yinelemiş, kendi kurguladığınız olayları bir başkasına mal edip ,birşeyler yazmışsınız.
-
Klasik bilinçaltı canlandırmaları yinelemiş, kendi kurguladığınız olayları bir başkasına mal edip ,birşeyler yazmışsınız.
Ne canlandırması kardeş...
Daha ne gibi deliller ispatlar istiyorsunuz ?..
Ona inanmassınız buna inanmassınız..
Amacınız ne ?... Ne istiyorsunuz ?..
Eminim onu da bilmiyorsun...
Sürü psikolojisi aynen devam...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
COQ adlı üyeden alıntı
Yazdıklarıma neden cevap vermiyorsunuz?
Neden;
"Hayır! Menderes asla öyle bir şey yapmadı,Özal öyle bir şey demedi"
diyemiyorsunuz?
Neden Tayyip Erdoğan Haçlı ordusu olduklarını iddia eden NATO ordusuyla birlikte hareket etti müslümanları bombaladı sözüme,
" hayır yalan!"
Diyemiyorsunuz?
Üstte yazdıklarıma cevap veremeyince konuyu değiştiriyorsunuz.
Şimdi de konu halifeliğe geldi.
Üstelikte tarih için en az 100 sene sınırı koymuşsunuz.
Tamam.
100 sene önceye gidelim.
Yıl 1914
Yani 102 yıl önce.
Osmanlı devleti 1. Dünya savaşına girdi.
Kiminle savaşıyordu?
İslam ülkelerini hegemonyası altına almış olan İngiltere ve Fransa ile.
Halife varmıydı o zaman?
Vardı.
Cihad ilan etti mi?
Etti.
Tek bir Müslüman bu cihad çağrısını ciddiye aldı mı?
Almadıkları gibi tam tersine Hintlisinden Senagallisine binlerce Müslüman İngilizlerle birlik olup Osmanlı'ya karşı savaştı.
Hatta Kabenin örtüsüne kadar yardım ettiğimiz Arabistan karşı fetvalar yayınlayıp Arap isyanını başlattı.
Senin halifelik dediğin makamın çapı işte budur.
Varsa bir itirazın ve senin bilipte bizim bilmediğimiz bir şey buyur yaz öğrenelim.
Konu değiştirdiğim yok, konu derinlere iniyor oda burada tartışılmaz.400 500 arap, ingilizin galeyanına geldiği için bütün araplar kalleş olmaz.Hintli olsun ,Pakistanlı olsun ,bir çok müslüman halkın savaşda bize yardım ettiğini hatırlatırım.Hala da o ülkelere gittiğinizde bize büyük saygı duyarlar ,hürmet ederler.Çünkü hala bizleri öncü olarak görüyorlar.Konu kabak tadı vermeye başladı.Ben Türkiyeme başsağlığı diliyorum,Allah Devletimize ,Askerimize,Polisimize güç kuvvet versin.Bu olaylar, Türkiyemin gücünü düşüremeyecek inşaAllah. Tabi zaafiyet varsa da devletin birimleri ,gerekli işlemi yapacağına inanıyorum ve devletimin adaleti sağlayacağına güveniyorum. Sizlerin düşüncelerini az çok öğrenmiş olduk.Sizleri kendi kurgularınızla başbaşa bırakıyorum.
-
Konu değiştirdiğim yok, konu derinlere iniyor oda burada tartışılmaz.400 500 arap, ingilizin galeyanına geldiği için bütün araplar kalleş olmaz.Hintli olsun ,Pakistanlı olsun ,bir çok müslüman halkın savaşda bize yardım ettiğini hatırlatırım.Hala da o ülkelere gittiğinizde bize büyük saygı duyarlar ,hürmet ederler.Çünkü hala bizleri öncü olarak görüyorlar.Konu kabak tadı vermeye başladı.Ben Türkiyeme başsağlığı diliyorum,Allah Devletimize ,Askerimize,Polisimize güç kuvvet versin.Bu olaylar, Türkiyemin gücünü düşüremeyecek inşaAllah. Tabi zaafiyet varsa da devletin birimleri ,gerekli işlemi yapacağına inanıyorum ve devletimin adaleti sağlayacağına güveniyorum. Sizlerin düşüncelerini az çok öğrenmiş olduk.Sizleri kendi kurgularınızla başbaşa bırakıyorum.
Hintlimi? Dayı benim duyduğuma göre sadece bunlar değil, savaşta Nepalliler vardı diyorlar. Ben Çanakkalede Kamboçyalı mezarı gördüm.
-
Pakistan bize Kurtuluş Savaşında mı yardım etti?
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
Motosiklet Eğitmeni
-
-
COQ adlı üyeden alıntı
Abi ilk kez duymuyorum bu geyiği son bir yılda ortaya atılmış bir muhabet bu.Bu arkadaşlarda inanıyor buna.Geçenlerde forumda bir konu vardı ; Bajaj yeni motosiklet çıkarmış Pakistan-Hindistan savaşında kullanılan savaş gemisinin hurdası,metal parçaların yapımında kullanılacakmış vb.. Yine bu arkadaşlardan birisi çıkmış "bize Kurtuluş savaşında yardım eden Pakistanlı din kardeşlerimizi öldüren Hintlilerin gemisinden yapılan motosikleti almıyoruz protesto ediyoruz" diye veryansın ediyor.Adamın profilinde yazan motosiklete baktım Hint malı TVS Apache.Bir de bir dünya insan beğenmiş bu yazdığını.Güler misin ağlar mısın?Boş yere laf anlatmaya uğraşıyoruz bu arkadaşlara.Gereksiz yere kendimizi de yıpratıyoruz.Konu da iyicene saptı.
Bu arada bu saçmalığa inana arkadaşlar için ;
Kurtuluş Savaşı : 1919-1922 yılları arasında olmuştur.1923 te Lozan Antlaşması ile resmi olarak son bulmuştur.
Pakistan 1947 yılında İngiliz sömürgesi altındaki Hindistan'dan ayrılan Müslümanların kurduğu bir ülkedir.Eğer bu arkadaşlarda zaman makinesi yoksa Kurtuluş Savaşına yardım etme gibi bir durumları da yok.
-
Thracian adlı üyeden alıntı
Abi ilk kez duymuyorum bu geyiği son bir yılda ortaya atılmış bir muhabet bu.Bu arkadaşlarda inanıyor buna.Geçenlerde forumda bir konu vardı ; Bajaj yeni motosiklet çıkarmış Pakistan-Hindistan savaşında kullanılan savaş gemisinin hurdası,metal parçaların yapımında kullanılacakmış vb.. Yine bu arkadaşlardan birisi çıkmış "bize Kurtuluş savaşında yardım eden Pakistanlı din kardeşlerimizi öldüren Hintlilerin gemisinden yapılan motosikleti almıyoruz protesto ediyoruz" diye veryansın ediyor.Adamın profilinde yazan motosiklete baktım Hint malı TVS Apache.Bir de bir dünya insan beğenmiş bu yazdığını.Güler misin ağlar mısın?Boş yere laf anlatmaya uğraşıyoruz bu arkadaşlara.Gereksiz yere kendimizi de yıpratıyoruz.Konu da iyicene saptı.
Bu arada bu saçmalığa inana arkadaşlar için ;
Kurtuluş Savaşı : 1919-1922 yılları arasında olmuştur.1923 te Lozan Antlaşması ile resmi olarak son bulmuştur.
Pakistan 1947 yılında İngiliz sömürgesi altındaki Hindistan'dan ayrılan Müslümanların kurduğu bir ülkedir.Eğer bu arkadaşlarda zaman makinesi yoksa Kurtuluş Savaşına yardım etme gibi bir durumları da yok.
Pakistanın ne zaman kurulduğunun farkındayım.Ama sadece hindistan demeyişim, şuanki pakistan halkını unutmam demektir.
-
cehalet çok kötü bir şey ...
-
Neyin öncüsü ya?pkkya yıllardır yataklık eden Suriye ve Irak değil mi?Bunlar Müslüman değil mi?Hangi Müslüman ülke Hilafetin bizde olduğunu kabul eder, bizim himayemize girer?İran, Suriye, Irak, Suudi Arabistan, Katar?Hangisi?
Neye göre bizi önder görüyorlar? Askeri güç mü, ekonomik güç mü, İman gücü mü?
Osmanlıyı tekrar kuracağız, Hilafeti ilan edeceğiz, bütün İslam ülkeleri bize katılacak ve tekrar 1 numaralı ülke olacağız.Öyle mi?
-
A.g memlekette bilim adamı yok. Burası bildiğin alim membası
İster kabul edin ister etmeyin. CHP bu ülkede bu kafa ile sittinsene tek başına iktidara en az 100 sene gelemez, Koalisyon da şans bulamaz. MHP şuan ki kadro ile 99999999999...sene iktidar yüzü göremez. Bakın ben akp li değilim bu ülkede ki insanlar aptal değil CHP ve MHP daha kendi sorunlarını çözemezken devlet yönetimi için şans bulamazlar. PEKİ NE OLACAK? Bu adamların gitmesi için, MHP yönetimi değişecek Meral AKŞENER yada Sinan Oğan liderliğinde bir MHP Genç dinamik kafatasçı olmayan milli bir ideoloji ile bu adamları tahtından eder. Yoksa eski bşr hesap uzmanı olan aslan parçası Kemal in SSK yönetimini de biliyorum Akşenerin bakan olduğu günleri de sizde hatırlıyorsanız Aklın yolu bir. Saygılarımla...
-
Aspenda adlı üyeden alıntı
A.g memlekette bilim adamı yok. Burası bildiğin alim membası
İster kabul edin ister etmeyin. CHP bu ülkede bu kafa ile sittinsene tek başına iktidara en az 100 sene gelemez, Koalisyon da şans bulamaz. MHP şuan ki kadro ile 99999999999...sene iktidar yüzü göremez. Bakın ben akp li değilim bu ülkede ki insanlar aptal değil CHP ve MHP daha kendi sorunlarını çözemezken devlet yönetimi için şans bulamazlar. PEKİ NE OLACAK? Bu adamların gitmesi için, MHP yönetimi değişecek Meral AKŞENER yada Sinan Oğan liderliğinde bir MHP Genç dinamik kafatasçı olmayan milli bir ideoloji ile bu adamları tahtından eder. Yoksa eski bşr hesap uzmanı olan aslan parçası Kemal in SSK yönetimini de biliyorum Akşenerin bakan olduğu günleri de sizde hatırlıyorsanız Aklın yolu bir. Saygılarımla...
genç şimdi sana sosyalist desem küfür etmiş gibi olurum hiç sosyal değilsin desem gene küfür etmiş gibi olurum sosyal ile sosyalist arasındaki farkı söylermisin ?
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
-
bektanist adlı üyeden alıntı
genç şimdi sana sosyalist desem küfür etmiş gibi olurum hiç sosyal değilsin desem gene küfür etmiş gibi olurum sosyal ile sosyalist arasındaki farkı söylermisin ?
Tamam şimdi moruk sen farkı ile farkındalık yaratmak olayını bırakta. Sosyalolmak istemeyen insanların hayatlarına saygı duy. Sosyalizim olayına gelince hiç anlaşamayız. Tek bildiğim gerçek Kemalizm gerçeğidir. Gerisi YALAN ve Boş tur onun için Mustafa Kemal milliyetçiliği tek dünya görüşüdür. Buda Atatürk ün Halkçılık ilkesinde açıkça ifade edilmiştir. bkz. Başka milletlerin diktiği elbise bizim milletimizin üzerine olmaz, biz millet olarak kendi elbisemizi kendimiz dikmeliyiz"diyor. Sövmek olayına takılma Moruk Laf önce sahibini anlatır.
-
Bu kadını dinleyelim bence..
-
Ben kendimi evde tutacağım bir süre ... kan ile oy hesabı yapanlar çıksın yapsın mitingi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)