Son gelen haberlere göre saldırının İŞİD bağlantı olma ihtimali gündeme geldi.
http://www.gazetevatan.com/-canli-bo...926343-gundem/
Son gelen haberlere göre saldırının İŞİD bağlantı olma ihtimali gündeme geldi.
http://www.gazetevatan.com/-canli-bo...926343-gundem/
Akp yüzünden herşeeeey ben baştan beri diyorum.Hep c.başkanı yüzünden cidden bak o gitse herşey düzeleceeek ....
İşit mişit hepsi bahane, işitteki silahların menşei leri belli.İşit pyd ye peşmergeye verilen silahları ,meşrulaştırmak için bir piyon gibi görünüyor.Hayırdır bu silahı neden verdin ee şey biz işite karşı kullansın diye verdik ,haaa ozaman sorun yok.İşite katılan askerlerin ve pyd deki yabancı ajanların bazıları deşifre edildi.Haberlerde bi aralar bayağı revaçtaydı. Ortadoğunun kaosa dönüşmesinde avrupanın payı var.Libya ya ilk hava saldırısını da fransa yapmışdı ,yanlış hatırlamıyorsam. Aklıma geldi de oradan buraya güzel güzel atıp tutuyorsunuz mum misali ,dibin deki yerleri de azıcık aydınlatıverin.
Mankurtlaşmak diyoruz kısaca... İnsanların da çok suçu yok, bütün gün kafasını kaldıramadan köpek gibi çalışıp yorgun ve bitkin eve geliyor, televizyonu açıyor a haber var. Onlar ne derse onu görüyör, diğer kanalların da farkı yok çünkü hepsini yandaşlara eşe dosta verdiler.
Okulda sormayı, sorgulamayı, farklı bakış açılarını merak etmeyi de öğrenemedi. Çünkü Türkiye'nin hiçbir zaman öyle bir eğitim sistemi olmadı. Ha bir de hemen her şeyin farkında olanlar var. Onlara bi şey demiyorum artık.
Valla arkadaşlar şu işleri kim çözecekse (siyasi görüşü önemli değil ) gelsin çözsün artık yeter yahu :(
Ya şu kafaya hayranım hdp barajı geçmişte chp den mhp den oylar kaymışta bu duruma chp vesile olmuşta arkadaşım oy oranlarına bi bak istersen chp nin oylarında oynama bile yok oranlar böyle
7 hazıran
akp %40.9
chp %25.0
1 kasım
akp %49.5
chp %25.3
umarım bu oranlar idrak etmenizi kolaylaştırır hem kendiniz verip hemde chp lilere yıkmaktan artık vazgeçin bu işi hdp ye giden %9 luk oy akp den cıkan oylardı
Hdp barajı aşsın diye hdp ye oy verenler sizce sonra ak partiye oy verir mi ?
O yüzde değişimi neyi ifade ediyor ordan oraya mı kaydığını ifade ediyor :D :D akşam akşam iyi güldük he :D
20 tane yorum daha yapılınca bu konu sonunda devlet düzeni yerine gelecek beyler.A ke pe gitse hepimiz kurtulcaz hep onun yüzünden hepimiz biliyoruz ki tüm dünya akp ve c baskanini sevmiyor.Onlar gidince tum dunya bizi sevcek teroristler bile bombaya tövbe edecek.
Ben de hdpye oy verdim bir daha oy vermeyebilirim, nusretciler kilisi bombalarken reyhanlida bomba patlatirken, isid ankarada, suructa ve bu bugunki eylemi yaparken hanginiz tirlarla silah gonderen akpyi, hukumeti devleti sucladiniz? Hanginiz ulan acaba akp yanlis mi yapiyor dediniz, bos konusmayin
Tabi ki var.
Peki bizim sinirlarimizin dibinde binbir dolap dönerken bizi yönetenler ne yapiyor?
Evet güzel bombalayamayacaklarindan korkup, aman gelin bizim havaalanlarini kullanin diye kosa kosa gitmistik. Madem hatirladiniz bunu da hatirlarsiniz.
Hatta zamaninin basbakani önce Nato'nun Libya'da ne isi var yahu???!! diye esip gürlemis,
sonra da NAto ile birlikte Kaddafi'nin basini yemisti.
YAzdiklarinizdan su anlam çikiyor.
Sen birilerini rahatsiz edersen adamda gelir kendini patlatir.
Yani canli bomba hakli.
Dogru mu anliyorum?
Filistinliler yillardir kendilerini patlatip israillileri öldürüyor ve kamuoyunun büyük kismi Filistin'den yana mesela.
Ama o is farkli bu is farkli diyorsan bu farki anlatman gerekiyor.
Fransa LIbya'yi bombaladi o zaman libyali kendini patlatabilir.
Türkiye kandili bombaladi o zaman pkkli kendini patlatabilir.
Bu mudur?
Degilse konulari karistirmaya çalismayacaksin.
HAkli çikmak için baskasinin acilarindan yola çikmayacaksin.
Üstelik Fransa'da patlayan bombalarin Libya ile alakasi da yok.
Gerçek su sevgili kardesim.
Hükümetinin politikalarini destekliyorsan,bu politikalarin sonucuna katlanacaksin.
Hiç öyle çikip kahpe terör, serefsiz bombaci hikayesi anlatmayacaksin.
Ama ben bu politikalari desteklemiyorum.
YAni hükümetin yedigi haltlarda benim bir suçum yok.
O zaman ben niye ölüyorum?
Tabi ki bunun hesabini soracagim.
Sen de savunabilirsin ve gayet de tabiidir.
Ama hakli misin?
Mesele burda.
Muhtemelen bugünkü patlamanin sorumlusu isid.
Senin isidle ne ilgin var kardesim?
Suriye ile ne ilgin var.
AMa Sam'da bile bu kadar insan ölmedi yahu!
Son 5 ayda Ankara'da ölen insan sayisi savas var denilen Sam'da ölenlerden fazla.
Neden???
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Hala savunan varmı şu adamları ????....
Varsa da naapalım...
Polisten uzak durmaya , biyerlerde patlamamaya çalışacağız artık...
Eh olursa da naapalım..
FİTRAT der geçeriz öte tarafta..
Cok da umrundaydi sanki turkmenler, adlarini bile bilmiyordun, hos cogu da el kaide kokenli cihadcilar. Tirlar yardim tasiyordu dendi once sonra omba tasidigini ispatlaninca neden kivirdilar en son turkmen oltasini attilar yiyen de olmus.
"Kendilerine: "Yeryüzünde fesat çıkarmayın" denildiğinde: "Biz sadece ıslah edicileriz" derler. Bilin ki; gerçekten, asıl fesatçılar bunlardır, ama şuurunda değildirler."
Benim söylediklerimden o anlam çıkmıyor,ne demek canlı bomba haklı saçmalamışsınız,kendi kurgularınızı satırlara dökmüşsünüz,ben herzaman Türkiyenin yanındayım hükümetler geçicidir.Örgütleri besleyen avrupadan bahsetmişdim ben oysaki,yoksa yabancı uyruklu keskin nişancılar neden sura gelsinki.Ortadoğudaki ülkeler bölünerek kaosa düştü bu neden yapıldı.Bunu yapan güçlerin odağı neden Türkiye.Her neyse siz bayağı fransızsınız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------
O Türkmenler orada kaç yıldır varlar bilirmisin.Kendi kendine elkaide yaftasını vurup çekilme kenara.
O değil de, hani "höp dövlötö löf ödöyösünüz, törörüstö löf ötmöyösönöz" cü arkadaşlara selam olsun.
Link bulursam eklerim, KCK saldırıyı kınamış...
http://www.diken.com.tr/kck-istiklal...si-ahlaksizca/
Aha size kınama...
Bu çok tehlikeli bir düşünce...
Bu tür patlamaya olayları daha fazla artıp halkta akp ye oy veren kesim dahil noluyoz ulen diyip ülke kaosa sürüklenir ve adam başımızdan gitsinde nasıl giderse gitsin mantığı gelişir. Adamın başa gelmesini sağlayan gelişmiş ülkelerde gelip adamı gönderirler ve ülkemize demokrasi getirirler. Bizde kendi aramızda tartışmaya başlarız demokrasiyi Amerika mı getirin Almanya mı acaba diye..
Bakınız saddamın abd tarafndan geitirilmesi ve indirilmesi bakınız kaddafi... umarım Türkiye böyle olmaz...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)