Bunun duke una bindim test sürüşlerinde, titreşim ciddi ciddi azaltılmıştı. Yolda giderken karenajları okşuyordum, güle güle kullanın
Bunun duke una bindim test sürüşlerinde, titreşim ciddi ciddi azaltılmıştı. Yolda giderken karenajları okşuyordum, güle güle kullanın
Hayırlı olsun bro Çekimlere başlayalım ufak ufak
İnce Mesaj verdin
hayırlı olsun tekeriniz düz bassın. Bende xtreme max var bununla karşılaştırılmaz ama asfalt lastiklerim var kaldrımlar benim hoplamak zıplamak serbest başka hiç bir motorla alamayacağınız zevkleri alamayacağınıza eminim. evet her motorsiklet bir seçim süpermoto ve cross gibi motorlarında farklı artı eksileri var. ama bir ss segmentinde aynı cc deki motorların bile farklı modellerde bir çok farklı artısı eksisi oluyor. her tercih bir vazgeçiştir demişler bu tercih çok eğlenceli bir tercih racingcilerin nazarı değmesin
üç dört gün önce kavuşabildim. : ) Rodajını güzelce yapmayla uğraşıyorum. Rodajdan sonra detaylı inceleme yapacağım.
lan katır gibi tepiyodur bu?
o selenin ön tarafındaki çirkin şey de ne?
Motor değil melek gibi bişey bu yav güle güle kullanın inş
Hayirli olsun hocam kazasız belasız. Detaylı paylaşımlarını bekliyoruz. Birde boy kilo nedir?
Hayaller.... Hayırlı olsun kıskandım bi nazar boncugu takın allah kaza bela vermesin
Heyytt bee canlansin forum,supermoto gorsun gozler bugun motosiklete baslayacak olsam direk wr125x alirim. supermoto bambaska bi dunya vallahi,virajlarda yan yan :D.Hayirli olsun baskan,kazasiz belasiz. Mal boncuk :D
Maşallah diyelim benimde merak ettigim bu motorlar saatlemi km ilemi ömür biçiliyor ornek olarak bu motor iyi bakildiginda kaç bin km yapar
Agaaa bune makine ateş ediyor ateşşşşş hayırlı olsun dostum Allah kaza bela vermesin.
Artçıyla bindik KTM dukeden daha rahat ettiğini itiraf etti. Selenin ince ve uzun görünümü rahatsız gibi gözüksede uzun saatler ben bu seleyle yol yapabiliyorum. Ağrı yok acı yok : D
Selenin üzerindeki depo çantası aparatı.
1.89 Boy var. Kiloda 80 Saçlarım seyrek :D
Her 10.000 de periyodik bakımları var.
Teşekkürler : )
ofofofofofofofofofofofofofofofofofofofofoffffff
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:43 ----------
yapilacaklar listesi:
1. Arka kuyruk kisalacak: US kuyrugu olabilir (ktm part no: 76508116100)
2. Sinyaller LED olacak (ktm part no: 60614937044)
3. Egzoz remus veya akrapovic ile degisecek (3 kilo kazanirsin veya 3 level atlarsin)
4. Aynalar degisecek
5. lastikler bitti mi pirelli mt60 rs corsa cekilecek
6. ve en önemlisi; motora alarm takilacak..
ben olsam yapardim yani
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)