Yüksek fiyatı olduğu için hiç bakmıyorum.
Yüksek fiyatı olduğu için hiç bakmıyorum.
Hayırlısı ile diğer ay sonu alacağım. : )
Ben hepsini geçtimde o motorun bakımı nasıl olacak
Parcalari yok ve bulabildikleriniz cok pahali, motosikletin kendisi gereksiz pahali, uzun yola gitmez, iki kisi gezilmez, ikinci eli hic yok kimseye satamazsin,ayrica hoplamak ziplamak guzel ama, suraya gideyim bir aksam yada bir haftasonu dediginizde zaman icinde eziyete donusuyor. Gercekten cok parasi olanlarin tamamen garajimda bulunsun keyif yapayim arada hobi icin kullanayim dedikleri bir motosiklet. Onun harici almak kesinlikle akil kari degil. Ha keyif derseniz arada caniniz cikip azitmak istediginde verdigi keyfi hicbir motosiklet veremez.
1 milyon km tecrübesi olana gitmez zaten, nereden baksan 20 senedir motor sürüyordur, kırklı yaşlarındadır bu kişi. Artık supermoto alıp holiganlık yapacak hali kalmamıştır, o yüzden motora gelip b.k atması normaldir .
Kenarda 13299 euro olsa 600 cc SS yerine alacağım yegane motor kendisi.
Alınır tabiki,
Birebir olmasa da kuzeni sayabileceğimiz modeller geçti altımızdan!
690 Duke
690 Sm
690 Enduro
Mis tadından yenmez.....
Klx şehiriçinde çok keyifli oluyor ince ve büyük jantlar arabaların üstünden atlayası geliyor insanın malüm hafif de. Ama güç derseniz süslü şirinden hallice. Arazide yeter ona eyvallah da öyle bam güm kimsenin altından kalkamayacağı bir makina değil.
Ben de gücünden çok sıkılmıştım. Madem güçsüz bişe sürcem bari konforu olsun diyip sattım.
güle güle güzel günlerde kazasız belasız kullanın
Hocam yakından takip ediyorum hayırlı olsun kazasız belasız ınsallah
Şeytanın Ducati Hypermotard 1100 EVO diye durttugu donemde böyle şeylerle bizi ölüme sürükleme be :D
Agbeyyy bi tur versene abeyyyy
Kardesim Eminonu tarafina yolun duserse gel bi cayimi ic
Hayirli olsun, kazasiz belasiz surusler.
Kazasız belasız, güle güle kullan , bu piskoyu kullananlarda beyinde endorfin bayramı yaşatıyormuş aman fazla yüklenme
Hayirli olsun,kendinize motosiklet, hayatiniz boyunca yapacaginiz en buyuk iyiligi ve en buyuk kotulugu yaptiniz.
İyilik kismi; Bu motosikletten Alacaginiz keyfi bir daha hic bir motosikletten alamayacaksiniz, emin olun H2R kullanmak bile bir insana bu kadar cok bir motosiklet keyfi vermez.
Kotu yonune gelince, alacaginiz keyif harici motosikket adina her yonden kendinize buyuk kotuluk ettiniz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)