Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

smc-r 690 supermoto Almadan önce biraz konuşalım

REKLAM ALANI
    berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı gokberk6426 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi 140 kilo smc dukue690 150 kilo 10 kilo var 10 kiloda bence baya şey değiştirir

kullandın mı sen bunları ?

smc 690 141 kg.

duke 690r 149.5 kg

8.5 kilo fark var.

smc - 67 beygir

duke 690r - 70 beygir.

3 beygir fark var.

8.5 kg / 3 beygir dersek ; 2.83 kg başına 1 beygir düşer bu da demektir ki merak etme duke 690r ile smc aynıdır.

naber gökberk
    mostro, jimi_hendrix ve koran bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    Alıntı berkcigdem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kullandın mı sen bunları ?

smc 690 141 kg.

duke 690r 149.5 kg

8.5 kilo fark var.

smc - 67 beygir

duke 690r - 70 beygir.

3 beygir fark var.

8.5 kg / 3 beygir dersek ; 2.83 kg başına 1 beygir düşer bu da demektir ki merak etme duke 690r ile smc aynıdır.

naber gökberk
    abi hiç birini kullanmadım mt07 ye artçı oldum sadece buyuk cc okadar binmişliğim var :D . abi hiç beygirlerine bakmadımki sadece kiloyu tam olarak soyledım sonuç olarak ikiside canavar bu arada pek iyi değilim abi ya hava kapalı bomba patlıyor felan senden ne haber abi

Motosikleti
    ktm 1190
    abi hiç birini kullanmadım mt07 ye artçı oldum sadece buyuk cc okadar binmişliğim var :D . abi hiç beygirlerine bakmadımki sadece kiloyu tam olarak soyledım sonuç olarak ikiside canavar bu arada pek iyi değilim abi ya hava kapalı bomba patlıyor felan senden ne haber abi
    mt 07 duke 690 nın yanına falan yaklaşabilecek bir motor değildir. bakın bunu diyince ben hep suçlu oluyorum evet mt07 hırçın bir motor performansı falan güzel eyvallah ama ben motor kıyaslamasını bu şekilde yapmam asla. ikisinin arasında çok büyük başka ve çok önemli farklar mevcut.

iyi diyelim iyi olalım. valla haftasonu çalışıyoruz şirketteyim...
    berk_cglr ve gokberk6426 bunu beğendiler.

mertky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 500 Cruiser
    Alıntı shruikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Supermoto'da diğer herhangi bir motorun rahtalığı yok. İncecik sele, aşırı sele yüksekliği, egsoz gürültüsü, yüksek fiyatı vb. Ha para olsa alır mıyım? Tereddüt etmem bile!

Bu motor alınmaz mı lan?

http://derestricted.com/wp-content/u...-690-smc-r.jpg
    Çooook güzel keşke benim olsa...
    berk_cglr bunu beğendi.

gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    Alıntı berkcigdem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mt 07 duke 690 nın yanına falan yaklaşabilecek bir motor değildir. bakın bunu diyince ben hep suçlu oluyorum evet mt07 hırçın bir motor performansı falan güzel eyvallah ama ben motor kıyaslamasını bu şekilde yapmam asla. ikisinin arasında çok büyük başka ve çok önemli farklar mevcut.

iyi diyelim iyi olalım. valla haftasonu çalışıyoruz şirketteyim...
    abi işte o segmentteki tek bindiğim motor oda artçı olarak :D iyi çalışmalar abi

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    690 cc, tek silindir, 70 beygir ve 140 kg.
    bu motor alınır ama hakkını vermek gerekir..

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sakın sakaın sakın ha. Sm ler dünyadaki en gereksiz motosikletlerdir. Konfor yok, son sürat desen yok. ivmelenme var ama yalandan var. Gazı veriyorsun önü kalkıyor, frene basıyorsun arkası kalkıyor. Biz motosiklet sürücüsüyüz arkadaşlar manyak mıyız biz? Kaldı ki tek tekerde ivmelenme yavaş, ön teker üstünde frenleme uzun olur. İyi değğğiiillll. Almayın, aldırtmayın! Bu oyuna dahil olmayın!
    Titreşimden cocuğunuz olmayacak, yanınızdan 300-500 lük motosikletler el sallayacak, poponuz mu? Nasır tutacak! Üstüne üstlük yanlışlıkla ön tekeri önünüzde giden arkadaşınızın üstüne indirebilirsiniz?
    Aklınız başınızdaysa o motordan koşarak uzaklaşın. Değilse hayırlı olsun.
    Sokollu, berkcigdem ve yeniii bunu beğendiler.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Alıntı BatuhanK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sakın sakaın sakın ha. Sm ler dünyadaki en gereksiz motosikletlerdir. Konfor yok, son sürat desen yok. ivmelenme var ama yalandan var. Gazı veriyorsun önü kalkıyor, frene basıyorsun arkası kalkıyor. Biz motosiklet sürücüsüyüz arkadaşlar manyak mıyız biz? Kaldı ki tek tekerde ivmelenme yavaş, ön teker üstünde frenleme uzun olur. İyi değğğiiillll. Almayın, aldırtmayın! Bu oyuna dahil olmayın!
    Titreşimden cocuğunuz olmayacak, yanınızdan 300-500 lük motosikletler el sallayacak, poponuz mu? Nasır tutacak! Üstüne üstlük yanlışlıkla ön tekeri önünüzde giden arkadaşınızın üstüne indirebilirsiniz?
    Aklınız başınızdaysa o motordan koşarak uzaklaşın. Değilse hayırlı olsun.
    bunu diyen klx 250'ye biniyo...
    jimi_hendrix ve weirdo1 bunu beğendiler.

Alıntı shruikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunu diyen klx 250'ye biniyo...
    Hocam sizi şöyle alalım https://tr.m.wikipedia.org/wiki/İroni
    jimi_hendrix ve telike bunu beğendiler.

MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    Smnin şakası olmaz.Adamı fukara sümüğü gibi yapıştırıverir asfalta.
    Darkfriairs bunu beğendi.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Ee, ben ne dedim?

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Şu Sm si ile milleti korkutan vardıya ışıklarda.Bir an o geldi aklımada zevkli olabilir lan aslında ahhazas

süpermotolar çok güzeldir ama benane
    Darkfriairs bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı omeraydin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni jenerasyon üretimlerde bu titreşim olayını elden geçirmişler deniliyor. Çift buji gibi değişiklerde yapılmış. Yakıt ortalaması üzücü değilmiş. Y.dışında SM kullanıcıları yüksek km li geziler yapıyorlar. Onlardan bile bu şikatleri duymadım. Ama bu kullananlar hep yeni jenerasyon.
    Benimkide 690smc yeni jenarasyondu , çift bujili, özel balansörlü, KTM çok iddea ediyordu ama gerçekten abartmıyorum bakın, yemin bile edebilirim, hasta oldum, ellerimi hissetmedim, eve gelince oturamadım, heryerim oynadı ,vucut dengem bozuldu, inanılmaz titriyor inanılmaz rahatsız edici, o kadar sevdiğim motosikletimi sattım diyorum geziden hemen gelince, belgeleyebilirim.Ben hayatımda 30 a yakın motosiklet sahibi oldum 1 milyonkm yol yaptım, ama bu kadar rahatsız oldugumu hasta oldugumu hiç hatırlamam bir motosiklet yolduculugu sonrası, özellikle dönüş yolunda resmen bittim.

eklemek istediğim son şey, orjinal egzozun gürültüsü acayip fazla, gürültü ayrı bir biçimde rahatsız etti kulaklarımı.

Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gidip gecmis mesajlarima bakin SM ile alakali yazdiklarima, collerde Mecnun gibi dolanip duruyorum. Hala sahibinden.com uzerinden motor kovaliyorum.

Kendimi zor tutuyorum, bu sayfaya yazmayacagim.

Ironi saka bir tarafa, Klx`i sehir icinde nasil kullanabiliyorsunuz Xt 660x ` den sonra ? Sadece arazi amacli mi aldiniz ?

O kadar yuksek on takim, ve buyuk jantla donemem gibi geliyor hep
    --------------------------------------

Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.

jacob34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 03 (660)
    abi 140 kilo smc dukue690 150 kilo 10 kilo var 10 kiloda bence baya şey değiştirir
    konu ktm'e geçiyorsa bende dalayım duke390la usta smc-r benim duke'u almadan önce baktığım ilgilendiğim bi modeldi. ancak bi türlü nasib olmadı. sebebi supermotoyu hep ikinci motor şehir içi kullanım agresif trafik cambazı olarak görmemdi. bunun dışında seni üzer. öyle saçma sapan gavur sitelerine girip , yok çift buji yok uzun yola gidiyolar yok bilmem ne hikayelerine aldanma,, üzülürsün. bu arada berkcigdem seni dinleyip bitane 660tenere bakıyorum bu aralar

Alıntı Sokollu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gidip gecmis mesajlarima bakin SM ile alakali yazdiklarima, collerde Mecnun gibi dolanip duruyorum. Hala sahibinden.com uzerinden motor kovaliyorum.

Ironi saka bir tarafa, Klx`i sehir icinde nasil kullanabiliyorsunuz Xt 660x ` den sonra ? Sadece arazi amacli mi aldiniz ?

Şu anda bunu da satıyorum Arazi dışında şöyle bir durum var, eğer kaliteli bir arazi lastiğiniz varsa yol lastiğine göre inanılmaz yumuşak hamurlu oluyor. Bende örneğin michelin ac-10 var. 4-5 bin km düz git lastik biter öyle söyleyeyim. Ve ''kuru'' zeminde inanılır gibi değil ama en az xt kadar dönebiliyor. Yüksek hızlarda ve fren altında stabilliği yol lastiği gibi olmuyor tabi.
    Bir de şehir içinde her yere inip çıkılabiliyor, açıkçası sıkışık trafikte daha rahat bu yüzden. Ama satıyorum, bir şeyler eksik kaldı

Dikkat klx in amortisörleri ayar içerir**

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Yorumlara bak... Kaciniz SM ye dokundu hayatında? ( kullanan ve deneyimleyenlere demiyorum )
    Ben, SM kullanmadı, bir şeyler öğreniriz diye girdim ama herkes -miş'li ve bilge!
    Resmen bilgi kirliliği...
    berk_cglr ve weirdo1 bunu beğendiler.

Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı Sokollu adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bende yazmıyorum dayanamadım 2 - 3 tane yazdım kaçtım bu arada evet klx yüksek ön takım vs ama xt660 ın da pek ufak sayılacak bir ön takımı ve 21 inç ön lastiği var.

mein ol alışınca o kadar kolaylar ki

bu arada Batuhanın yazdığı şehir içindeki bazı avantajlarına kesinlikle katılıyorum. atlama zıplamaları bıraktım özellikle aynaların üzerinden geçebilmek ayrı bir zevk birde ben tenerede gidonu yükselttim artık dahada güzel geçiyor aynalardan

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Ben smc kullanmadım geçtiğimiz yaz trafikte tanımadığım smc'li biri denk geldi beraber oynaştık biraz uzun yola gidermi şuyu buyu nedir bilmem ama ne desem bilemiyorum abi alet fena öyle böyle değil of sana diyorum smc)O gazı açtığındaki egzozun kükremesi vuhuu duygularım kabardı yine

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)