Merhaba arkadaşlar,motorla alakalı güzel fotoğraflar varsa elinizde atarsanız çok sevinirim,çıkartıp odamın duvarına asacağım şuan 10 tane bulabildim.Kendi çektiğiniz fotoğraflarda olabilir.
Çıkartacağım resimlerden bir kaçı ;
Merhaba arkadaşlar,motorla alakalı güzel fotoğraflar varsa elinizde atarsanız çok sevinirim,çıkartıp odamın duvarına asacağım şuan 10 tane bulabildim.Kendi çektiğiniz fotoğraflarda olabilir.
Çıkartacağım resimlerden bir kaçı ;
Fotoğrafların kaliteli olması için nasıl bi baskı yöntemi kullanmalıyız ?
||| 500Px.com/Arranger ||| Flickr.com/photos/132925453@N03 ||| Youtube.com/channel/UCpMYGwzlf5cTevF5uVbXWeg |||
Bu tür resimleri poster haline nasıl ve nerede getirebiliriz ?Reklamcılar falan yapıyor mu ?Bende beğendiğim resimleri odama asmak istiyorum.
Bi bana şu motosiklet üstündeki kadınlar itici geliyor sanırım.
Daha doğrusu motosiklet için çekilen resimlerde bayanlarında kullanıldıkları.
Kadınlar ayrı motosikletler ayrı benim gözümde. Tıpki motosiklet fuarında üzerinde veya yanlarındaki mankenlerden rahatsız olmam gibi motosiklet fotoğraflarındada kadınların "seksi" pozları beni rahatsız ediyor.
Kadın için bakacaksam motosiklet olmasın, motosiklet için bakacaksam kadın olmasın o fotoğrafta yani. Olayım bu .
Bu arada geri kafalı falan değilim bahsettiğim olay çok farklı birşey, umarım taşlanmam.
Hak veriyorum size, hanim ablalarimiz hem kiziyorlar bize soyle boyle davraniyorsunuz diye sonra kendileri, kendilerine yapilan kizdiklari seye heves ediyorlar.. bende karsiyim arkadas gibi. Sacma geliyor bana, fuara gidiyoruz abazalar yuzunden motordan kalkmayan hanim ablalar yuzunden amacimiz olan motorlari inceleyemiyoruz. Sacmalik..
sp kağıda bastırın, eskiler bu kağıdı ipek kağıt diye bilir, her fotoğrafçı basamayabilir, en kaliteli kağıt günümüzde budur.
Bunları bastırmak ne kadara mâl olur acaba.Hazır posterler 20 lira falan.
buyur hocam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)