Bajaj Pulsar 150 NS Bu nisan ayının başında alacağımdan acele ediyorum MT Saygılar
-
Reklamlar
-
15000 km de dağılan motor ben görmedim , bakım şartı ile söylüyorum .
-
memer adlı üyeden alıntı
15000 km de dağılan motor ben görmedim , bakım şartı ile söylüyorum .
Abi yardımlarını esirgemiyosun saolasın tabiki bakım şart abi ya korkuyorum abi koreye denkmi acaba kore gibiyse bari dealim alıyım
-
bu ikilemler sende bitmeyecek çünkü bende aynıyım, 2. el alacaksan ; en az km yapmış , sürücüsü en adam gibi duran bir motoru seç, tek motor almaya sakın gitme , iki kişi gidin (bilen biri ile tabii ).
-
15000 de motormu dökülür yav . bence ikinci el pulsar 200 ns al bak ben satyorum mesela
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...78830082/detay
-
memer adlı üyeden alıntı
bu ikilemler sende bitmeyecek
çünkü bende aynıyım, 2. el alacaksan ; en az km yapmış , sürücüsü en adam gibi duran bir motoru seç, tek motor almaya sakın gitme , iki kişi gidin (bilen biri ile tabii ).
saol abi halimden anlıyosun motorum yokya boş boş soru soruyo sanıyolar dediklerini unutmaycağım abi teşekür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------
antilop_skul adlı üyeden alıntı
abi be fiyat çokbe abi hadi extralı felanda çok bende o para yok malesef sen bir kullanıcı olarak dürüstçe bana sorunlarını anlatırmısın ? lütfen çok önemli ?
not:param olsa alırım bana göre çok yoksa güzel alet
-
2.ele falan hiç girme al sıfır 150 ns bak keyfine. Stop etme sorunu yaşayanda var yaşamayanda her kafadan bir ses çıkıyor. Bende z250 sl alacağım zaman stop etme sorunlarından şikayet edenler vardı yurt dışı forumlardada paylaşıyorlardı youtubede videoları falan izliodum bismillah dedim aldım 1 kere sıkıntı yaşatmadı. Satamazsın elinde kalır sorun çıkarsa parçası çok pahalı garajda yatar vs vs birdünya şey söylediler. Kimsenin lafına kulak asma. Bu motoru beğendinmi beğenmedinmi? Bu motorun parasıyla daha çok beğendiğin daha kaliteli bir motor alabiliyormusun alamıyormusun ona bakacaksın. Elimdeki paraya en çok beğendiğim bu motor diosan hiç durma bile sonuçta sıfır alıosun fabrika hatalarına karşı garanti kapsamında bajaj az çok kendinide kanıtlamış serviside var yedek parçasıda .İyi kötü 2.el piyasasıda daha ne olsun.
-
Kardeşim bende pulsar as150 var çok memnunum tavsiye ediyorum aklına takılan sorular varsa sorabilirsin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler