KTM ORANGE DAYS (test günleri )
Reklamlar
-
Reklamlar
-
fuardan 1-2 gün önce test sürüşü için gittiğimde duke 690 yoktu, şimdi gelmiş mi acaba?
-
Randevu alınmıyor,
-
randevu alabilen var mı ? tarih kısmından sonra ilerleyemiyorum,tarih seçemiyorum.
-
Pekiii, hoş güzelde;
hangi şehirde hangi gün yapılacak ?? Motosiklet kararım konusunda çok etkili olurdu bu etkinlik...
-
Arkadaşlar ben tüm randevuları aldım. Boşuna uğrasmayın. 08.05.2016 tarihine kadar hafta sonu gitmek isteyenler evdeki tüm bilezik, altın ve bilumum değerli eşyalarını bana getirebilir.
-
ben antalya için randevu aldım.
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
-
Memory42 adlı üyeden alıntı
Pekiii, hoş güzelde;
hangi şehirde hangi gün yapılacak ?? Motosiklet kararım konusunda çok etkili olurdu bu etkinlik...
Malesef bulunduğum ilde herhangi bir organizasyon yokmuş ;( kısmet değilmiş...
-
7 mayısta görüşürüz
-
Bende denemek istediğim motorların test gününe randevu alamadım :(
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
bu gerçekten güzel haber!
-
-
7 mayısa duke 250 için randevu aldım. Ama nerde olacak hiç bir bilgim yok
-
Geçen yıl kardeşim Bursa'daki teste gitmişti.Şehir içinde,yoğun trafik içinde olduğundan pek memnun kalmamıştı.Acaba bu yılda şansımızı bir denesek mi?Duke 690'nın bir tadına bakmak lazım.Benim motosiklet ehliyeti 8 yıllık sorun çıkartırlar mı acaba?Kaç km tecrüben olduğunu nasıl kanıtlayacağım?
-
1190 adventure ıcın 2 ayrı gunde 30ar dk aldım gazlıcam biraz ahahah
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
1190 adventure ıcın 2 ayrı gunde 30ar dk aldım gazlıcam biraz ahahah
Bu baskasinin hakkina gecmek degil midir?
-
geçen sene duke 200 ü denemiştim.. kalıbı bana küçüktü ama güzel motosikletti..
Bu sene 16 nisan da duke 390 ı deneyeceğim.. Alamam ama deneyip fikir sahibi olmuş olurum.. Belli mi olur talih kuşu belki beni de ziyaret eder..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
17 Nisan, Duke 690 için aldım ben de. Ankara'da 390'lar için tüm saatler rezerve galiba uygun zaman çıkmadı.
@akbird, teşekkürler forumda paylaştığınız için, yoksa dolardı komple ben farkına varana kadar.
-
Duke 390 için 10 Nisan'a İzmir Randevusu aldım. 390 almayı da düşünüyordum. Bu test tam zamanında denk geldi.
-
başvuralım bakalım, bilgi için saol
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)