25binde Cbr 125 mi ? 3bin Kmde Dealim Roadwin 250 mi ? Sayın MT Alilesi yardımcı olun
Reklamlar
-
İki model arasında dediğin özelliklerde motor için cbr125 diyorum. Daelim i satarken zorlanırsın istediğin fiyatın çok altına gider. Kalite olarak bir standart yoktur 3.000 km de de arıza çıkarabilir 30.000de de yani biraz şans. Ama cbr yi aldığın fiyata hemen satarsın kullanırken kafan rahat olur
Fakat bahsettiğin cbr ı biliyorum galiba eğer tuzladaki ilan ise ona bende bakmıştım o motorda bi sakatlık olma ihtimali yüksek
Reklamlar
-
al buna bin, cbf 150 den ybr 125 de farkı yok en az 50bin yaparsın, üstelik pazarlık et biraz daha kırarlar.. 2014 model 3,500km de 0 daha.. sonra gel bana dua et.
-
Yok birşeye alınmadım espirik yapayım dedim.Yinede karar senin ama şunada dikkat et.Belli bir yaşa gelmiş motosikletin değişmesi gereken parçaları var.Bunuda göz önüne alarak motosikleti al.Şimdi 6000tl cbr bulunur .25 30bin km de ,zincir ister ne bileyim değişmesi gereken periyodik parçaları vardır.Alırsın 2 gün sonra elinde kalırsa motosikletin en az 500 tl ,zinciriydi bakımıydı masrafı olur.Lastiklerede bakmak lazım fabrika çıkışımı değişmişmi.4 5 sene aynı lastik kullanan bir motosikletin değişmesi gereken en önemli parçası bence lastikleri.Gittimi bi 700 800 daha :D
O yüzden fazla atraksiyona gerek yok ,al bir 15000 20000 de düzgün cbr güzel güzel bin.Mutlaka bir yetkili servise ekspertize sok.Sokarken dersin bir sıkıntısı çıkarsa masraf sizin, çıkmazsa espertiz ücreti benim.75 100 tl lik ücret bunu vermiyeyim diye başına bir ton masraf çıkartırsın.Bütçen 7500 civarı olsa başın ağrımazda 6000 tl ye artık pek birşey yok memlekette dolar fırlamış gitmiş.
Cbr 125 2013 de 6200 almıştım ben ,bir sene sonra 7200 geri satmıştım.Şu an ninjayı satamıyorum cbr 250 den ucuz yazıyorum gene arayan soran yok.İkinci elde hareket yok vallahi
-
Bütçen fena değil aslında bakabileceğin başka motorlar var sıfır bir apache alabilirsin hem görüntü hem hız olarak bir süre tatmin eder seni sağlamdırda. Yada biraz daha ekleyip pulsar bakabilirsin
-
almak istediğin cbr 125 linkini gönderdiğin ise eğer, boyalı gibi motor, egzos değişmiş, 2014 model fiyatı neden uygun diye sorgulaman gerekir ? motor kazalı veya ağır tamir görmüş olabilir, çok iyi baktırmanı tavsiye ederim, haa alınmaz mı alınır ve yine satılır...
daelim e gelince 125 cc bir süre sonra yetmeyecek sana, 250 isteyeceksin belki daha fazlasını, daelim hakkını alamamış bir motor, çinli gibi kalitesiz değil, ama bir honda da değil malzeme kalitesi ve sorunsuzluk açısından...
son tahlilde ; al sat yapmayıp 2-3 sene binmeyi planlıyorsan, servisi yakınsa ve motorda sorun yoksa, km si de düşük olduğundan daelim derim ben...
-
O paraya fazla motor bakıyorsun sorun burda. Cbf, ybr, Tvs üçlüsüne bakman lazım. Temiz Pulsar da bulamazsın o paralara. Pahalı motorun çöpünü alacağına daha ucuz motorun sağladığı alıp keyif almanı tavsiye ediyorum. Şekil olsun diyorsan Tvs apachi bakabilirsin.
Bu iç motorda da yeni model düşük km uygun fiyatlı bulup çiçek gibi alınır, kalan parayı biriktirmeye devam eder sonra aldığın paraya satıp ilerde yükseltilir. Olay budur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler