Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motorum Otoparka Çekildi

REKLAM ALANI
    cbr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran XF-250
    Arkadaşlar merhaba. Kısaca yazayım plakam olmadığı için yapılan çevirmede motosikletimi Otoparka çektiler ve ceza yazıldı (istememe rağmen makbuz verilmedi cezayı bilmiyorum) Merak ettiğim konu çekici ücreti, hem otopark görevlisi hem çekici şoförüne sormama rağmen bilmiyoruz diye cevap verdiler. Alacakları ücret yasal mıdır? Nedir ne değildir bilen var mı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Yasal zorunluluk cezayı ödemek. Kimseye çaktırmam diyorsan, para vermeden de otoparktan çıkarırsın motoru; ama sanmam. Böyle durumlarda, bildiğim kadarıyla, otopark ücreti olabilecek en pahalı tarifeden işliyo. Yani bekledikçe zarar...

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Senin plakan neden yok ? Tahminimce aracın tescil belgesi yok. Hani oluyor ya RUHSAT diyoruz kısaca. Araç ve sahibi hakkında bilgiler olan!

Sen bu ruhsatı ve plakayı çıkarmadan o aracı ordan alamazsın. Bütün herşeyi hazırladıktan sonra otopark ücreti çıkar. Çekici ücreti 100 tl civarındadır. Tam olarak suçunu bilmediğim için cezanın ne olacağını da tahmin etmek zor. Umuyorum ki ehliyetin vardır.

Memurun neye makbuz kesmesini istedin anlayamadım. Araca kesemez plakası yok diyorsun. Ceza sisteme nasıl girilecek sence ?

cbr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran XF-250
    Plakam var eksik evragim yok motorun üzerinden düştü plakam yani o teneke yok. İlk kez de olmuyor 3. Düşüşü camurlukla beraber kırılıp düştü titreşimden. En büyük sıkıntı motor plakası kaybettim demek. Arabada teneke parası ödeyip alınabiliyorken motosiklette tek plaka olduğu için ruhsat değişimi istiyorlar. O da 200 lira para

mutlaka makbuz vermeleri gerekiyordu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)