Ben ne zaman atmden para cekecek olsam yapmak istediğim şu bu oluyor ))
Sadece kaskimi kafamdan çıkarmadan para çekiyorum ..
"Lütfen şifrenizi başkasının göremeyeceği şekilde giriniz" dedikleri bu şekil heral..
Fotodan anlaşıldığı kadarıyla yanda da bir matik var ve sen ordaki kişiyi sıkıştırmış durumdasın. Ters birine denk gelsen seni bir temiz dövse üşengeçlik seviyende baya bi düşme olur. Seviyeyi korumak adına Dikkatli olmak lazım. ) Ama foto güzel.
Keşke ters birisi gelse de agzinin payını arkadas bir güzel verse ama tahmin ettiğim kadariyla siz bahsettiğiniz denli tersiniz dikkat etmek lazım sizden daha ters insanlarda vardir ) mazallah denk gelir tersligi korumak hevesinde bayagi bir dusme olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:31 ----------
Dostum ağzı olan konusuyor işte fazla takilmamak lazım sen buraya hosuna giden birsey atarsın laf eden illaki çıkar forumdaki herkes saygı duymayı bilicek diye birşey yok guzel ulkemde haset bir hayli fazla malum iyi geceler
Ha bu arada dikkat et üzülme stunt mazallah dover birisi filan seni ona göre davran ulkede herkes ters biliyosun 😀
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Sen şahsın baskasinin hakkina tecavüz ettigi kanisina nasil vardigini daha aciklayamazken bana gelip öğüt verme girisiminde bulunman tamamen ironik ayrica ne güzel sizden beklenen saygi derken gelip bu konuda saygisizlik yapmanda ayri bir konu iyi forumlar prim için sirf mesaj yazmak icin mesaj yazan koca yurekli tatli su motorcusu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)