Kaldırımı işgal etmeniz hoş olmamış ama konsept çok iyi
Tebrikler
Olur da bir gün kaldırımda, cektiğiniz paranın 89TL'sini ceza olarak ödemek zorunda kalırsanız hoş olmayabilir Zira kaldırımda ceza yediğimi bilirim.
banka sitenin içerisinde orası kaldırım değil, o yüzden problem olmuyor
Öyle ise kaldırımdaki ATMlerden bu şekilde işlem yapmayı deneyeceklere bilgi olsun
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Bulunduğum yerde garanti ve İş bankası ATM güzergahları çok müsait.
Kimse olmayınca arada bir yaptığım olay.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Ben büfeden döner alırken bile yapıyorum aynı şeyi. Dışarıda masa olmasına rağmen motorun üstünde yiyip yola devam.
Bu arada insanların, tekerlekli sandalyelerin ve bebek pusetlerinin rahat geçebileceği şekilde usturuplu durursanız, kimse sesini çıkarmıyor bilakis bakıp bakıp gülümsüyor.
Ayrıca Hells Angels Support stickerı gözümden kaçmadı : )
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
aynı ben.... çok rüzgar yiyoruz sanırım ondan ...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Kardeş aynı montu geçenlerde bende aldim. Hiç düştün mü test ettin mi, sürüklenince koruyo mu yav, pek guven vermedi bana..
Motosiklet virago mu? Kapının önünde var şu an buna benzer bişey
Çok iyi ya
geçen shellden benzin alıcam dedim ayağımı yere bir koydum az kala düşüyordum yere mazot dökmüşler sağolsunlar bir kaydım pompacı tutmasa yandan geçen aracın altında olabilirdim. artık çok dikkat ediyorum ayağımı yere koymam gerekirken..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)