arkadşlar böyle motorum olsa ben bunu tutamam böyle geniş ve cüsseli motor sahipleri nasıl bunlara sahip çıkıyorlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79494592/detay
arkadşlar böyle motorum olsa ben bunu tutamam böyle geniş ve cüsseli motor sahipleri nasıl bunlara sahip çıkıyorlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79494592/detay
az önce bu ilana bakıyordum ) gemi gibiler işte gemiler suyun üstünde nasıl duruyorsa batmadan bunlarda o şekil
Durdugunda saga veya sola dusuyosun ve yardimsever vatandaslar kaldirana kadar denizaslani gibi poz veriyosun.
Topraaam krediyi çekip maaşın tamamını bunun benzeri (kymco xciting500 ve bendeniz) motora yatırınca ayağın yere deymese bile düşürme şansın kalmıyor
çok basit ki
tek ayağının parmak ucu yere değiyorsa tamamdır.
Seleleri oldukca alçak olduğu için durunca rahat bir şekilde ayaklar yere değiyor.
Hatta selelerin bu kadar alçak olması (genel olarak bütün scooterlar için) bana yolda hep bir güvensizlik hissi verir.
Ata biner gibi bacaklarımın arasında gücü ve kontrolü hissetmek varken, iskemlede oturur gibi motor kullanmak hiç mantıklı değil.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
evet alçak sele mevcut çoğunda fakat aynı zamandada evdeki tek kişilik gibi geniş bir sele olduğu için zorlanma oluyor bazen. mesela ben tenereyi çoook daha rahat kullanırken xmax 400 ü kullanırken daha rahatsızım. ki xmax çok daha alçak sele ama çok geniş sele. mecburen dururken bir tık öne kaymak zorunda kalıyorum. hareket edince eski konumuma geri dönüyorum.
cok konforlu guvenlı bır o kadar da atak aletlerdır
kullanımı sehırıcınde ayrı zevk sehırdısına farklı zevk verır
o motorun cussesı agır olup direksiyonuda çok hafif oldugu ıcın virajlarda contlarda problem yasanıyor pek saglıklı bulmuyorum o motoru ama rahatlıgına gelırsek bızım evdekı koltuktan rahat
İlk başta yeni gelin gibi tutuyorlardır muhtemelen. Her şeyde olduğu gibi ona da alışırlar.
Böyle motorları nasıl tutuyorlarsa o maxi scooterları da aynı şekilde tutuyorlar.;
snappycim sen böyle şeylerle kafanı yorma. Git sanat eserlerinle uğraş yeni eserler çiz.
Çok hoşuma giden güzel bir scooter. Versinler bana bir tane, ben bir şekilde tutarım onu : )
Ben baya ağır ve geniş 600fı bısıklet gıbı kullanıyorum alışınca zor degı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)