Maaşallah.Nazar değmesin.
Maaşallah.Nazar değmesin.
En güzel renk..Allah kaza bela vermesin
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
yo kırılmadım öyle bir halim mi var
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Önce maşallah diyelim. Allah nazardan, kazadan, beladan korusun. Güzel günlerde, sağlıklı ve mutlu bir şekilde kullanırsın inşallah. Hayırlı olsun.
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
o kırmızı cbr 650 f in resmi ,video su gelecek buraya ulen o kadar
2 gun once Gungor Moto da kapinin onune koymustu bundan 1 tane,cok sekil bi motor umarim ustunden dusmek nasip olmaz, asfaltlari bol bol asindirirsiniz. 1000km yi gecinde bi egzoz takalim suna Hayirli olsun,kazasiz belasiz surusler dilerim.
Hayırlı olsun. kazasız belasız kullanın inşallah.
Wauuvv..
Dostum hayırlı olsun...
Kendim almış gibi heyecanlandım çok güzel duruyor..
Tekerine daş değmesin inş..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Tüm iyi dilek ve temennilerini ileten dostlarıma teşekkür ederim.
Sabah ruhsat işlemleri plaka işlemlerini başlattım, akşama hazır olacakmış, yarında Allah nasip ederse motorumu teslim almaya gideceğim.
Adağımızıda Allahın izni ile bu sabah gerçekleştirdik, rabbim herkese gönlündekini nasip etsin herkese kazasız sürüşler dilerim.
En detaylı resimleri sanırım motoru aldıktan sonra ben çekeceğim. Bayiden resim akışı durdu çünkü.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:02 ----------
Kendisi benim motorum olmamakla birlikte bugün aynı bayiden teslim edilmiş bir motordur. Alıcısı bu forumdan ise kendisine kazasız sürüşler dilerim.
Benimkisi henüz ameliyathanede...
Don't tread on me...
Evet, motorumu bugün teslim aldım arkadaşlar. Ne yazıktır ki anahtarı alıp motoru çalıştırarak bayiden çıktıktan yaklaşık 30 sn. sonra sağanak bir yağmurla karşılaştım. Hem motorun yabancısı olduğumdan hemde havanın şiddetli yağışından dolayı dur kalk geldim. 3. vitese takacak yol bulamadım neredeyse. Sizlere güzel resimler çekmek isterdim fakat eve geldiğimde motor çamur içerisinde kalmıştı. Yarın güneşli bir gün olur ise bir temizlik yapıp sizlere resimler göndermeye çalışacağım. Herkese kazasız sürüşler dilerim.
Hayırlı olsun.Lastiğin marka ve modeli nedir acaba?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)