Motosikletiniz hayırlı olsun.Çamurlu haliyle resimlerini atın da nazar değmesin
Motosikletiniz hayırlı olsun.Çamurlu haliyle resimlerini atın da nazar değmesin
hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler.
maşallah hayırlı uğurlu olsun allah kazadan belada korusun
hangi egzoza karar verdiniz
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN: ::
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hayırlı olsun. kazasız belasız
satarsan haberim olsun :d
Teşekkür ederim sağolasın, egzost konusu tam bir araştırma konusu oldu benim için. Bu motosikletin en kötü yanı yerden 130mm yüksekliğinin olması (600RR bile 160mm) Dolayısı ile motor altı egzost konusunu pek tasvip etmiyordum. Malum ülkenin yolları çok takır tukur her an delinebilir çarpabilir diye yan egzost araştırdım. Fakat full sistem olarakta neredeyse yok gibi. MEcburen motor altı egzosta yöneldim. Akrapoviç düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
İyi dileklerin için teşekkür ederim , Açıkçası stock lastikleri hiç görmedim , ben teslim almaya gittiğimde lastikler zaten değiştirilmişti, motorun heyecanından eski lastiklere bakmak aklıma bile gelmedi. Daha sonra almak üzere bayide bıraktım. Michelin'in yurtdışı sitesinde ve yabancı forumlarda Michelin Road3 ün en iyi performansı verdiğini okudum. Road4 biraz daha touring tarzı motorlar için ve daha uzun ömürlü diye duydum. Bu sebepten road3 taktırdım. Bugün havanın yağmurlu olması, ilk 30-50 km motor yatırmanın doğru olmadığını bildiğimden henüz performansı hakkında net yorum yapamayacağım. Ama 1 hafta içinde belli eder kendini. Bugün ıslak yolda sert bir fren yaptım. Gayet iyi idi. Kuru yolda nasıl bilemiyorum şimdilik. Takım olarak 1300 TL ye aldım.
Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
hayırlıuğurlu olsun. kasa dışında herhangi bir değişiklik var mı? ergonomi ve teknik olarak.
Allah kaza bela vermesin inşallah.
Yakışıklı kerata maşallah hayırlı uğurlu olsun kazasiz belasız bin
Hocam daha önceki motorunuz neydi? Bir super sportla kıyaslandığında CBR650F in oturuş pozisyonu ve sürüş esnasındaki ergonomisini merak ediyorum... Tam bir SS değil, oturuşu da bir SS ten daha rahattır inşallah Çünkü cidden yorucu oluyor uzun yollar...
HYO-GT250R
İstanbul
Önceki motorum Ninja250 idi. Oturuş pozisyonu olarak oldukça rahat, yani SS ile uzaktan yakından alakası yok. Bu araçla duraksız 200km gidilir. Önceli 30BG lik ninjaya göre aklını kaçırmış kuduz köpek gibi. Yüksek süratlerde üzerine yatış rahatsız değil
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
Bugün birşeyler yapmaya çalıştım arkadaşlar, amatör video converterlarla bu kadar oldu
alın bu fiyatlara alın, alın ki daha çok geçirsinler kazığı..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)