dostlar malum alışveriş sitesindeki efsane 2. el motrların açıklamalarını paylaşalım
Benim gördüğüm en büyük efsane
"motosikletin keyfe keder motor yaptırılmıştır"
üstüne tanımam :D
dostlar malum alışveriş sitesindeki efsane 2. el motrların açıklamalarını paylaşalım
Benim gördüğüm en büyük efsane
"motosikletin keyfe keder motor yaptırılmıştır"
üstüne tanımam :D
aramaya inan. çok başlık var böyle forumda.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
İnanamayacaksınız ama "Karıya gideceğimiz için satılık" diye başlık gördü bu gözler
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Bende actiydimda tutmadiydi bu baslik baskan ilgi az bu konulara,ama "icinde kufur dahi edilmedi" basligini tek gecerim
Neden malum site dediğinizin bir açıklaması varmı? Forumlardan kanıksanmış bir şey olduğundan sanırım, sürü psikolojisi. Herkes yasak falan sanıyo galiba. Kimse bilmiyor mu bu siteyi? Deep web'in 7. katmanındaki bir site falanmı? Sahibinden.com diyince reklam yapmışmı hissediyorsunuz? Olay nedir?
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Bence malum site sahibinden değil
Burda yani mt de çok daha facia Başlıklar ve post lar var
Yani başka yerde aramaya gerek yok
İrlandalı içimizde
bu ilanı gördüm altında hurda niyetine satılıktır gibi birşey yazıyordu :D
sanki biz alıp izmir ankara gaz açacağız :D izmirden türbülansa girip 1200 km yapıp hobi için uçaktan paraşütle atlayacaktık iydi yazmış :D
Araba bakıyordum
Değişen yok boya yok yazıyor.
İçeri giriyorsun 17.000 TL hasar kaydı var.
Uçak satılıyor
"Kazası yoktur bütün namazları kılınmıştır."
Uçak ilanları neden komik geliyor ki, bunların da bir pazarı var sonuçta. Sahibinden sitesinde iş makineleri de satılıyor gemi de satılıyor. Bu alışverişleri yapan insanların bir platformda haberleşmeye hakkı yok mu ☺
Ben gecenlerde orjinali bile bunun yaninda cakma kalir yazan bir kask gordum
uçaklar saçma değil.bu şekillerde kullanım olduğundan bir pazarı var.satılıyorlar
Ufak yan yatmadan dolayı keyfe keder fren maneti değişti yazan ilanda sorgulayınca 8000 tl hasar kaydı çıkması.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)