Kavşaklarda Dikkatli Olmak Lazım
Reklamlar
-
Hemen birbirine girmiş burası tabi.
Ben sadece videoyu izlerken görünmez elciğimle oturduğum yerden fren sıktığımı söylemeye geldim.
Hatalı o veya bu. Dikkat edin kendinize, öldükten sonra haklı olmanızın bir anlamı yok. Burası Türkiye ve insanlar en sol şeritten sapağa dalıyorlar. Dikkatli olun. Konuyu açan arkadaşımızın da amacı budur zannımca. Dikkatli olun, benim yaptığımı yapmayın demek.
Reklamlar
-
Tepeüstü ümraniye arasında hergün kullandığım yol ve bu 1-2 km lik mesafede bu şekilde 4 tane sağdan ayrım var. Bende genelde en sağdan giderim ama bu ayrımlarda hiç bu tarz bi tehlike yaşamadım çok şükür
Videoda büyük oranda motorcu hatalı yoldaki konumu zamansız hızlanması . Ben en azından sağ şeridin en solunda kalmaya çalışıyorum ve bu ayrımlarda ön ve arkayı defalarca kontrol ediyorum
-
Evim tadilatta olduğu için, bir süredir ablamda Kadıköy'de kalıyorum. Maslak'tan iş dönüşü özellikle köprüyü geçtikten sonra belediye sapağına kadar sanıyorum 3-4 tane böyle kavşak var. Bunlardan 2-3 tanesi sağ şeritten ayrılan sapak şeklinde, 1 tanesi ise direkt sağ şeridin kavşağa dönşmesi şeklinde. Olur da ufak bir dalgınlık veya yüksek hızla o şeritte gittiğinizde yol bir anda kavşağa dönüşüyor ve orta şeritten arabalar direkt önünüze atlayabiliyor. Bu sebeple azami dikkat ve önsezi gerekiyor.
-
mal bmw . valla sağ tarafından dikkat edicez hocam ucuz yırtmışsın orda bir saniyelik dalgınlık kotu sonuclanabılırdı
-
boşverin haklıyı haksızı, yapmayın böyle enayilikler, şu hayata bidaha mı gelicez ! canınızın kıymetini bilin...
-
Bunlar hep Abs'nin oyunları 😊
-
yavşaklara daha çok dikkat edinbu forumda oldukça mevcut
-
schumacher__ adlı üyeden alıntı
Mal mal yorum yapacağına salakça hakaretlerini kendine sakla. Anlamıyorum ki kendinizi ne sanıyorsunuz da böyle insanların yüzüne söyleyemeyeceğiniz hakaretleri etme, ahkam kesme hakkını kendinizde buluyorsunuz.
Motoru süren sensen kusura bakma ama değilsen de bana adamı savunma. Motorcu veya sen artık kim sürüyorsa, burada bal gibi hatalı. Ha bunu yüzüne de gözünün içine baka baka söylerim. Ahkam kesme hakkını şurada buluyorum, buraya bir video yüklüyorsun üstelik ben sürüyorum da demiyorsun nedense, anlayan anlamayan yorum yapıyor, anlamayanlar gidip motorcuyu haklı buluyorlar ondan sonra millet bunları örnek alıyor. Sonra da gelip üzerine motocuyu (veya kendini) savunuyorsun. Bu yaştan sonra çoluk çocuktan belki motor sürmesini öğrenebilirim ama trafik kurallarını öğrenecek değilim.
-
En sol şeritten bile dalıyorlar, nerede oldugunuzun o anda önemi sadece bilinçli ve size görebilenler için var. Dikkatli olmak lazım.
-
schumacher__ adlı üyeden alıntı
Bu videoyu o haklı bu haksız tartışmasından ziyade özellikle genç arkadaşlara örnek olması açısından yüklüyorum. Kavşaklarda son derece dikkatli olmak lazım çünkü muhteşem sürücülerimiz son anda bakmadan, sinyalsiz dalış yapabiliyorlar. Her zaman bu kadar şanslı olunmayabilir.
https://www.youtube.com/watch?v=dDvD63HSgvc
Sağa dönüş varsa mutlaka dönen olacaktır altın kural yapacak birşey yok.
-
snappy x adlı üyeden alıntı
yavşaklara daha çok dikkat edin
bu forumda oldukça mevcut
Özetle yolun kavşağından insanın yavşağından uzak durucaz
-
Aslında orası kavşak değil, yonca..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)