4-5 bin TL bütçe ilk defa sürecek biri için hangi motoru tavsiye edersiniz?
birde a1 e yazılabilir miyim? 2000 mayıs 14 doğum tarihim.
Daha öncede açtım konu fakat bu farklı.
Skuter olsun.
4-5 bin TL bütçe ilk defa sürecek biri için hangi motoru tavsiye edersiniz?
birde a1 e yazılabilir miyim? 2000 mayıs 14 doğum tarihim.
Daha öncede açtım konu fakat bu farklı.
Skuter olsun.
Tüm forum seni bekliyorduk hoş geldin
Kaçalım. Birazdan dövecek bizi sanırım.
Dostum sadece Serverde Megabayt kaplayıp foruma zarar veriyorsun, senin açtığın bu başlık yüzlerce kez açılmış, 3-5 dk nı ayırıp arama yapmak yerine işin kolayına kaçıp başlık kirliliği yapmaktan başka birşey değil seninkisi. Ayrıca bu başka bu sefer scooter yazmışsın sen ilk başta ne alacağına bi karar ver kendi içinde. Hatta ilk başta bi ehliyet alda gel. Birde Scooter almadan önce nasıl yazıldığını öğren, eşine dostuna rezil olma
Laf olsun diye meraktan başlık açıp, bilgiye gerçekten ihtiyacı olan insanların hakkını gaspetmeyin.
Motora her bindiğinde kendini değil, arkanda bıraktığın insanları düşün ve öyle sür.. Ona göre kararlar ver
https://www.youtube.com/watch?v=-sPmOzlzqAQ
One million boş yapma olm ,bilmiyosan bilmiyom deee
Öncekinde de skuter alacaktım ve o konuda doğru şekilde yazıyordum ama bu forumda çoğu insanın skuter yazdığını görünce bu şekilde yazmaya devam ettim. Önceki konuların tamamını okudum nerdeyse ama açıldıkları tarih dolayasıyla fiyatları farklı şuanki piyasaya uygun tavsiyelerin verilmesi için açtım konuyu.
Saygısız insanlar bide benim yaşıma laf ediyorsun önce sen kendinden büyüklerinle konuşmayı öğren sonra bana yaşın küçük de.
İkinizide banlarım benim canımı sıkmayın!
Forumda yetkin nedir bilemem fakat sana verilen yetkiyi böyle tehdit unsuru olarak kendi çıkarın için mi kullanıyorsun? Yazık
Neyse günün boş muhabbetide böylece açılmış oldu devam edin, hatalı bizizki girip yazıyoruz sizde haklısınız. Siz Skuter bakmaya devam edin.
Bolşans..
Motora her bindiğinde kendini değil, arkanda bıraktığın insanları düşün ve öyle sür.. Ona göre kararlar ver
https://www.youtube.com/watch?v=-sPmOzlzqAQ
15 mayısta A1'e yazıla bilirsin.
2.el ybr falan alabilirsin o paraya (eskiden sıfır alınıyordu )
Bu arada Motosiklet.net'de başlangıç motoru diye arama yaptığında tam 8.900 tane konu çıkıyor yani istemediğin kadar cevap verilmiş.
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Bundan sonra bu forumdaki bütün 4000 5000 binim var, sper zport arıyorum konularına öneri yapmayan herkesi banlıyacağım gagsgdhdjfjfn, ah be one millioncu kardeşim sende adetlimisin. Ben senin tarafındayım.
2000 ne la araba modeli gibi. Ben ne yapıyordum acaba 2000'de..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)