eheheh rüzgarın yönüne bak
o değilde ns200 reklamında ön kaldırdıktan sonra teker yerle buluşunca amartisör keçesinde yağ fırlıyordu dışarı :D
buda onun gibi amotörce olmuş :D
Cok iyiymis ya begendim , ayrica cf moto da fena durmuyo. Nisan ayinda gelecekti bayilere degil mi bilgisi olan var mi?
Bilgi icin tesekkur ederim hocam, bayi istanbul'da mi acaba fotograflarda guzel gozuken bir alet ama canli kanli gormek lazim, siz gerci onay vermis gibisiniz muhtemelen dediginiz gibidir zaten. Fiyat olarak 6999 tl diyor mondial bayilerinde genelde bi miktar indirim yapiliyor, biraz bilgi verebilir misiniz bir mahsuru yoksa sizin icin.
Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.
Ben düz siyah şaşili olanı gördüm mavi şase olandan istiyor benim arkadaş test motoru yoktu öyle bi baktık sağına soluna renkli jantlı olanları gelecekmiş sonuç olarak 150 lik bi motor ama koydukları ozellikler dikkat çekiyor boş beleş motor değil sıvı sogutma olsun fren sistemi abs degil ama ona benzer bi sistemi var 2 farklı modu var normal ve sport kullanım benim kafama baya yattı arkadas ıcın super bi başlangıç motoru olacak hem konforlu hem şekil şemal alırsak inceleme yapar koyarım
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Reklamda kullanılan motor sesi acaba kaç silindirli motorun sesi?
Çağır Rok Bagaros gibi bir motor cambazını yaptır gerçek bir gösteri hem millet izlesin hem reklamın olsun.
https://www.youtube.com/watch?v=lTagVRe6kfQ
Reklam yapmayı da mı biz söyleyelim dünya çapında bir firmaya?
reklam çok iyi ya
En hızlısı bu mudur? Zaten küçük yazılarda da yazıyor; görüntüler hızlandırılarak ve yavaşlatılarak hazırlanmıştır diye...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)