Motosiklet ehliyeti alma şartlarının 13. maddesinde "Ehliyet alacak adaylar için 5 sene bisiklet terübesi gerekir ve bu bisiklet 18 vitesten aşağı olmamalıdır." diye belirtilmiş,
Biraz mevzuatı okuyun,,,
Motosiklet ehliyeti alma şartlarının 13. maddesinde "Ehliyet alacak adaylar için 5 sene bisiklet terübesi gerekir ve bu bisiklet 18 vitesten aşağı olmamalıdır." diye belirtilmiş,
Biraz mevzuatı okuyun,,,
1000cc olmaz ama 600cc senin icin ideal
Saka bi yana eski bi cinli motor alin baslayin
ehliyet kursunda bana sorulan ilk soru, "bisiklet kullanmayı biliyor musun" olmuştu.
sonrasında derslere başladık.
öncelikle denge olayını çözmen lazım. çünkü bu motorların en hafifi 100 küsür kg.
8-10 kg lık bi bisiklette dengeyi kuramazsan bu makinelerde işin çok zor.
Abi nasıl bi çocukluk geçirdin sen? "Bisiklete hiç binmedim!" ne demek??! Baban hortumla da dövüyo muydu? Burda bi aile dramı var.
İstanbulda yaşıyorum
Öyle bir anlatmışsınız ki korkudan süremiycem Tabi ciddi bir mesele olduğunun farkındayım.
Çocukluğumda bisiklet alındı aslında ama benim hevesim yoktu.Daha doğrusu hırsım yoktu zor gelince bıraktım.
Elbette olur neden olmasın. Ama gereksiz, fazla risk almış olursun.
Manuel vites araba kullanmış olmak ve bisiklet kullanabilmek motosiklet kullanmayı öğrenmeni büyük ölçüde kolaylaştırır.
Bu olur evet öğrenirsin diyenler ne içiyorsunuz arkadaş!!!
Bisiklet sürmeyi öğrenmeden SAKIN AMA SAKIN motor üzerine bineyim deme...
Hem maddi hemde sağlığın açısından pek hoş olmaz. Bisiklet sürmek güzeldir ve yeri ayrıdır... Çekinecek, utanacak bir şey yok.
Bir arkadaşından rica et ve bisiklet kullanmasını öğren. Bisikleti öğrenmeden motorun koltuğuna bile oturma...
Bisiklet sana dengeyi öğretecek.
Motor da ise denge haricinde vites, debriyaj ve gaz açmayı öğreneceksin... Bunların hepsi ayrı iş.
Normal bir insan bisiklet kullanmayı dahi biraz düşe kalka öğrenir.. Bisiklet ise kullanması çok basit bir alettir...
Bu kadar basit bir aleti dahi en az 1 ay kullanmalısın. Kalkmış motor diyorsun...
Eğitim uçağı kullanmadan boeing 737 kullanmak gibi bişey bu. Troll müsünüz nesiniz ya.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)