arkadaşlar geçen yaz kanuni seyhan 250c aldım şu an itibarıyla 4.500 km de...daha çok şehir içinde kullandım ama uzun yolda da kullanmışlığım var.ufak tefek hatalar dışında bi problem yaşamadım.yani ön fren sistemi dağılmışta neymişte filan olmadı.ortalama km de 100 veya 120 ykr yakıyor ki normaldir.uzun yolda iki kişi 110 u geçemedim ama rampa aşağıda 160(ki ibre son)vurduğumda oldu.motorun eksik gördüğüm yönü ise ön camdı.zaten bildiiniz gibi dik oturuyoruz motorda nispeten küçük rüzgar inanılmaz hızımı kesiyordu.neyse gittim jinlun elegancenin ön camını taktım hem rüzgardan kurtuldum hem hızım arttı.iki de çanta taktım çok güzel oldu.şimdi merak ettiğim 250cc lik(ki kanuni 250 değil 233cc..)motorlar dolanıyor ortalıkta işte kanuni, jinlun, mondial yeni türeyenlerden dorado(galiba dorado 250 otomatik scooter motoru mu ne kullanıyormuş ama emin değilim öyle bi duyum aldım yanliş da olabirir)bunlardan en iyisi hangisi hem uzun yol hem şehir içi hemde hız yönlerinden...vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler saygılarımla...