bunu zorlasan i7 işlemcili masa üstü pro oyun pc kasası diye ebaydan satarsın....
şaka bi yana çok güzel olmuş, eline sağlık.
bunu zorlasan i7 işlemcili masa üstü pro oyun pc kasası diye ebaydan satarsın....
şaka bi yana çok güzel olmuş, eline sağlık.
Çalışma başarılı, emeğe saygı, helal olsun valla.
Yapılış aşamalarının detaylarını da isteriz, tavalar perçinle mi tutturuldu? nasıl boyandı, kapak nasıl yapıldı vs vs
Hocam kullanılan bileşenleri mekanik özürlü bir adama anlatır gibi tek tek , üretim detayları ile yazmanız mümkün olur mu ?
Çok güzel olmuş aslında bu tarz becerikli arkadaşlar bu ürünlerde amatör olarak üretim yapıp satış yapsa ve zamanla geliştirse herkes içinde kazançlı olur.
Valla hocam bende beğendim ürünü. İşinizin ne olduğunu bilmiyorum ama buna başlamak dahi bir yetenek.
Anladığım kadarıyla elinizde ekipman olmadığı için zorluk çekmişsiniz.
Bağlantıları kaynak ile yapsanız vida probleminide ortadan kaldırmış olurdunuz. Tabi Kaynak makinesi yoktur elinizde. Bir kaynakçı 10-20 tl ye yapardı.
Kavisli bölgelerde zorlandığınızı görüyorum haklı olarak. Bu bölgelerde malesef iyi bir iş çıkarmamışsınız. Su alması kuvvetle muhtemel.
Baklava tepsisi sağlamdır, bu iş için biraz fazla ağır ve olabilir yalnız..
Çantanın üst kapağının olduğu bölümde yanakları spiral ile biraz kesmek mantıklı olur. Çünkü giriş bölümü baya daralmış.
Slikon ile tüm bağlantı yapılan bölgeleri doldurursanız su geçirmez olacaktır. Üst kapak için ise lastik fitil kullanmak gerekir.
Ben genel olarak işçiliğinizi beğendim. Eldeki imkanlar ancak bu kadar güzel kullanılabilirdi.
Bu tip el yapımı işleri çok seviyorum.. Eskiden çok yapılırdı forumda bu tip işler.
Çantalar o kadar güzel olmuş ki baklava tepsileri bile işin ciddiyetini bozamamış tebrikler.
çok güzel olmuş ellerinize sağlık
Helal olsun ilginc ve guzel kiymeti de fazla
Eline sağlık çok güzel olmus,yağmurda su alir gibi sanki modifiyeli market poşetinden ayni güzellikte kilif bekliyorum :D
vida gibi görünen şeyler perçin.çanta çok güzel olmuş.içten güzelce silikon çekilirse su almaz.içten suni deri veya kadife kumaş kaplanırsa çok daha güzel durur.
Baklavalar nerde :D
Elinize sağlık ekonomik ve başarılı bir çalışma olmuş.
Neden Dış Ülkelerin Bize aşağılık kompelsi empoze etmesine izin veriyoruz ki Bence Oldukça Zeki , Pratik Zekalı Mucit Bir Toplumuz...Tam Destek Harikasınız Daha Uygun Maaliyetli ve Pratik Hale Getirip İşi serileştirin Ben alırım...
Güzel bir çalışma olmuş, görüntü güzel işlevsellikte güzelse süper , ellerinize sağlık.
Motor ustunde gormek ıcın sabırsızlıkla beklıyorum
Arkadaşlar öncelikle 4 adet baklava tepsisi almakla başladım bunların herbiri 17 TL idi sonrasında alüminyum levha kestirdim 2 adet 21 santimetreye bir metreydi boyları alüminyum levhaların fiyatı 30 TL tuttu sonra 127 tane 5 lik perçin aldım Aynı adet somun ile birlikte 10 TL tuttu daha sonra kapağının daha sağlam bir malzemeden olması gerektiğini düşündüm yine 21e 1 metre boylarında bir buçuk milimlik demir sac kestirdim bu Demir ortadan ikiye kesildiği zaman iki yan çantaya yetecek kadar iki parça elde ediliyor demir alüminyum kadar kolay işlenemeyen bir malzeme olduğundan bu işi Demirci'de yaptırdım Bu da 45 TL'ye mal oldu internetten iki adet paslanmaz asma kilit askısı sipariş ettim Bunlar 20 TL tuttu bu aparat piyasada bulunabiliyor her iki tarafı perçinli olmadığı için kolayca gevşetilerek sökülebilir diye Bunu tercih ettim kapak için ayrıca iki adet Menteşe alındı Bunlar 14 TL tuttu ayrıca internetten YBR 125 için tasarlanan yan çanta demirleri aldım 70 TL bunlar tuttu son olarak polisan'ın Siyah mat sprey boyasını aldım bunlar da 20 TL tuttu. Yani toplamda 277 TL yan canta demiri ile beraber. Ayrıca su geçirmemesi için içeriden silikonlama işlemi yapılacak ve içeriye konulan eşyanın ses yapmaması içinde tabanı ve yanları strafor köpük kesilerek sabitlenecek beğenileri ve yorumları icin tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
Yapmayı düşünen arkadaşlar olursa takıldıkları noktalarda yine elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)