dört baklava tepsisinden yan çanta
Reklamlar
-
çok güzel olmuş. elinize sağlık. fakat atladığınız iki nokta var. birincisi yağmur yağdığında çantanın içine girecek olan su. diğeri ise çantanın içindeki vida uçlarının çanta içindeki eşyalara verebileceği zarar. su girebilecek noktalara lastik conta yapıştırarak su sorununu çözebilirsiniz. vida uçlarını bir şekilde keserseniz ya da üzerini yumuşak bir materyal ile kaplarsanız eşyalara vereceği potansiyel zarar da ortadan kalkar. ufak bir tavsiye. çanta içini bez, kumaş veya benzeri başka bir şey ile kaplarsanız yolda giderken eşyaların çanta içinde sallanmasından ötürü ortaya çıkacak olan sesi de kesebilirsiniz.güle güle kullanın.
Reklamlar
-
Tebrikler guzel olmus, en azindan dusunup bunu gerceklestirmeye calismak bile guzel, bir kac dusunulmesi gereken nokta var ama zamanla halledilir. Basarili..
-
Baklava tepsisi deyince aklıma 4 yuvarlak tepsi geldi, çantayla ne alaka diye düşünürken resimleri görünce jeton düştü. Güle güle kullanın, süper fikir olmuş..
-
başlığı gorunce trol sandim ama gercekten el emegi guzel bir is çıkmış
-
Çok zekice
-
Tadından yenmez valla tebrikler
-
-
Adana İl Temsilcisi
eline sağlık,güzel düşünce ve çalışma.
-
Valla ben de baklava tepsisi falan denince komik bişi çıkmıştır ortaya diye düşündüm ama çok başarılı olmuş tebrikler
-
Baklava tepsisi tane 50TL midir,
Geliştirilebilinir ama gayet güzel olmuş
Tebrikler.
-
Eline sağlık güzel olmuş. Maliyet yinede biraz fazla gibi. Kafama takılan motora bağlantı şeklinin nasıl olacağı.
Alttan oturacağı bir yer olmazsa uzun süre dayanamayacak gibi. Yani diğerleri gibi 4 vida ile yandan bağlanmamalı.
-
Kardeşim gerçekten güzel olmuş
Harbiden senin kafa zehir gibi tebrikler
Bu Çalışmaya bok atan kendini bilmezler olacaktır sen bakma o densizlere
-
tek çanta için ki daha bu işin içinde bağlantı demiri ve işçilik olayı olmadan 200 tl çok bence
-
Elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş bence biraz daha uğraşla eminim kusursuz bi hale getirebilirsiniz.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
Çok güzel olmuş.İlk sefer de bu kadar başarılı ise bunun üzerinde 3 5 ay çalışılıp, özellikle ince işçiliğe yoğunlaşılırsa 10 15 denemeden sonra ortaya mükemmel birşey çıkabilir.Bunun biraz daha janjanlisini 3 milyara satıyorlar üzerinde givi yazıyor valla bak 😀
-
Tepsiler 15 lira filanmiş bence iki çanta herşey dahil 200tl malolmuştur.
-
Keoma adlı üyeden alıntı
Ya bu eğitim sistemimize lanet olsun! Böyle bir şeyi hayal etmek bile başlı başına yetenek göstergesi.Heleki düşünceyi icraate döküyorsa o dahilik...Bu adam yeteneğine uygun bir eğitim alabilseydi şu an nerelerde olurdu kimbilir! Ülkemize ne faydalar sağlardı...Mükemmel ötesi olmuş.Elleriniz dert görmesin.
Bu da bir şey mi? Biz salatalıktan balina, domatesten kuş yaparak büyüdük.
Şaka şaka, düşünmüş bir seyler tasarlamış ve yapmış. Güzel de olmuş. Uğraşırken ki eğlenceyi tahmin edebiliyorum.
-
50 tl ye iki adet mavi bidonlardan yapabilirdiniz
-
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)