2015 Ybr Sıfır Beyaz ve Tecrübesiz Gözünden Motosikletim(ss'li)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlı olsun. Dikkat et ybrnin rodajı başka motorlara benzemez.
-
Hayirli olsun Kazasiz belasiz İnsallah
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız..
-
Hayırlı olsun,umarım beklentilerini karşılar,rodaja dikkat et,uzun yıllar sorunsuz binersin
-
Ybr candır ya. Hayırlı uğurlu olsun tam bir başlangıç motorudur kendisi. Yavaş yavaş alışırsın sürmeye, trafiğe. Acele etme acemiyken, risk alma fazla.
Birde üzerindeki orijinal lastiklerin markasını hatırlamıyorum ama yol tutuşu ıslak zeminde pek iyi değildi. Ben zaten yavaş sürüyorum önümüz de yaz dersen dikkatli kullandığın sürece sorun olmaz. Ancak Maddi gücün varsa 1 takım michelin pilot street taktırmanı da öneririm her zaman. ybrye uygun ebatlarda mevcut pilot street var. Arkadaşa taktırmıştık 4-5 ay önce takması vs dahil 300tl tutmuştu. Yol tutuş çok fark etmişti.
Yeniden hayırlı olsun, kazasız belasız kullan inşallah
-
Hayırlı olsun aramıza hoş geldin Tekerine taş değmesin koruma demırıde akıllıca olmuş Gebzeye gelince inş beraber süreriz ybrlerimizi
-
Hayırlı olsun hocam ruhsat sahibinin yaş kaç ? Sigorta fiyatı açısından bilgi olması amaçlı sordum.
-
Sınıfında Çok güzel bir motordur. Güle güle kullan. ALLAH kaza bela yaşatmasın.
-
AZADE adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun aramıza hoş geldin Tekerine taş değmesin koruma demırıde akıllıca olmuş
Gebzeye gelince inş beraber süreriz ybrlerimizi
Dm den yürürsün Gebze ye gelince
-
Hayirli olsun, kazasiz belasiz surusleriniz olsun ;)
-
İşte az daha koyup ybr almış bir kardeşimiz daha, hayırlı olsun.
-
hayırlı olsun izmit trafiğinde biraz daha dikkatli olmalı insan .. 30 yıldır bu şehirde motor kullanırım dikkatimi az kaybettim mi kaza geldim diyor . Allah kaza bela vermeden güzellikle kullanmak nasib etsin
-
Hayırlı olsun. Lastikleri değiştirmek isterseniz tavsiye edebilirim. Ben de Eylülde aldığım YBR'ye buradan aldığım Metzeler M22 lastikleri taktım. Şu ana kadar memnunun. Orijinal lastiklerin özellikle ıslak zeminde yaşattığı korkuyu yaşatmıyorlar. Takımı 195 Lira. Satıcıyı tanımıyorum ama ben teslimatta veya kargoda sorun yaşamadım. Aynı fiyata başka yerlerde de var. n11 motorcu ejder
-
Hayırlı olsun dostum kazasız sürüşler. Lastikleri imkanın varsa değiştirmeni öneriririm.
-
hayırlı olsun eski bir ybr 125 esd kullanıcısı olarak tavsiyem rodaj dönemine oldukça dikkat etmen ilerde motorundan fazlasıyla randıman almanda önemli olacaktır... kazasız sürüşler ybr güzel motordur.
-
Hayırli olsun, kazasiz belasiz.
-
Eski lastikleri naptınız satsak bi şey eder mi
-
avici adlı üyeden alıntı
İşte az daha koyup ybr almış bir kardeşimiz daha, hayırlı olsun.
2016 modeli almak zorlaştı 6250
-
bilirkişi adlı üyeden alıntı
Eski lastikleri naptınız satsak bi şey eder mi
Pizza kuryeliği yapan birine yazın kullanmak üzere 100 liraya sattım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)