Apache çizimi istiyorum ücreti neyse öderim
Apache çizimi istiyorum ücreti neyse öderim
Kusura bakma ama lahmacuna benzemiş
Evladım dersi dinlesene. Öğretmenlerin uyuyor mu ? Benim oğlan 14 yaşında , ilk dönem ortalaması 98,90 . Ona rağmen ders arasında tablette oyun oynadı diye müdür yardımcısı bana telefon açtı. Hadin bakem. Dersine.....
Şaşı bakınca aynı cbf valla.
Başarılarının devamını dilerim.Güzel
Hazır çizilmişi var iken ??? Sebep ???
Oy birliğiyle şu barışı forumdan atalım artık.Yeni bi konu açıp anket sunalım oy çokluğuna göre atarız ne dersiniz :D
üstüne biraz daha uğraş ybr çiz ahahahahhahahaha
arkadaşlar herkesin istediği bir motor var listeye yazdım sırayla çizeceğim merak etmeyin
Merhaba motosiklet.net'in vandalsever -çok afedersiniz- sanatsever üyeleri. Kamu spotu olarak tekrar yayındayım.
Benim Snappy x arkadaşımdan bir ricam olacak, derste çizdiği bu eserleri mutlaka babasına da göstersin. Eminim o da sizler gibi, oğlunun dersi dinlemek yerine sıraya nakşettiği sanat eserlerinden çok etkilenecek, bir sonraki resmini matematik dersinde öğretmen masasına çizmesini tavsiye edecektir.
Hep birlikte ne diyoruz: Show must go on!
(Türkçesi: Sistemin ara elemana ihtiyacı var gençlerr!)
Arka tekere dolanan sey fren hortumu mu
Iki teker olmasi disinda Cbf`e benzeyen bir sey goremedim ben. Ulkemize gelmeyen bir CBF ise bilemem
Ben de Panigale istegi yapiyorum, cizersen seviniriz.
Snappy iks den muhteşem bir cbf portresi.
Birde gün batarken üzgün honda spacy çizermisin, böylelikle günün anlam ve önemini daha iyi anlarız.
bakalım hatırlayan varmı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)