Honda'nın Yaptığı Ayıp Değil mi? BREZİLYA VS TÜRKİYE
Reklamlar
-
Herkes vergilerden bahsetmiş ancak bir şeyi göz ardı ediyorsunuz. Türkiye'deki vergiler ile Avrupa arasında çok yüksek hacimli araçlar dışında uçurum farklar yok. Tabi vergiler yüksek ama bizi asıl vuran TL'nin değersizliğidir. Bugün 1 Euro 1 TL olsa en baba araçlar yarı fiyatına düşer. 2008 yılında Honda Civic alacaktık orta donanım paketindeki 0 civic 34000 TL idi o zaman. Şimdi aynı seviyedeki bir araç 70000 TL civarında. O zaman ÖTV indirimi de vardı ama 1 Dolar da 1,15 TL idi.
Reklamlar
-
sh 150 yi honda tr bizden esirgesede. medley 150 olarak daha ucuza alabiriz. global
-
Şimdi bizim ülkemizde iki çeşit motosiklet kullanıcısı var biri iş için diğeri tutkusu için dikkat edin honda'nın türkiye bölümü hep büyük cc motorlar dolu commuter yok neden çünkü adam diyor ki bu motor iş için alınıyor işte tek tük kullananlar varsa alıyor Brezilya öyle değil adam günlük hayatta motosiklet kullanıyor koskoca samsun'da motosikleti ile işe gidip gelen kaç kişi vardır yok ben varım ben bu motoru yaz kış kullandım kullanıyorum oda benim tutkumdan dolayı ha gündüz yollarda çok motosiklet var ama hepsi kurye, paket, eczane motoru gece olunca bitanesini yollarda göremezsin
Hala ülkemizde motosiklet mevsimsel bakılan bir ulaşım aracı parası 7 * 10 bin arası olan zaten motosikletin yüzüne bakmıyor malum bizler geniş ailesi olan toplumuz ülkemizde neden yeni model sw sedan otomobil fazla yok doblo, kango tarzı ticari araçlar var hem iş hem aile için 10 bini bulan gidip toros alıyor yazın motor iyide kışın kötü kıçın dona donamı bira içecen araba farklı bir olay sonuçta fonksiyonelliği fazla kapalı ortam sonuçta her şeye uygun
o nedenle hiç bir firma ülkemizde fazla yatırım yapmıyor allah çinliden hindistanlıdan razı olsun 2000 3000 tl seviyesinde motosiklet getirdiler kuralkan buradan teşekkürler uğur mondiala kuba brezilyalı nın motosikleti tek ulaşım aracı o insan için ama bizde öyle değil zevk işi hala yada iş işi ortada günlük olarak kimse kullanmıyor böyle olunca honda gidiyor tek model getiriryor satamayınca adamlar ne yapsın onlarda haklı
zaten hondanın müşterirsi belli commuter + 250 cc ve üstü cc müşterisi parası olan zaten zevk için hafta sonları biniyor motora parası olmayanda araba alıyor hem benim gibi gece alemini sevip bu karda kışta piiz yapmayı sevende motora devam ediyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)