bende 9 oluyorum ne alacağına karar veremeyenler
7 yim heralde,motorum yok hatta belki asla olmayacak ama arastirdigim ve ogrendiklerimi insanlarla paylasmaktan cekinmiyorum.
Sanıyorum Ben 1 oluyorum,,,
1......inç...
Forum üyelerinin profilinde bir seçme butonu olsa,bunuda üyeler sayı üstünlüğüyle belirlese daha güzel olurdu.En aZından kim dürüst kim yazmak için yazıyor anlardık...
Herhalde 11 yıllık üyeliğimle eskilerden oluyorum Pek fazla yardım ettiğim söylenemez. Aklımın erdiği, dilimin döndüğünce işte ...
bi de hiçbirşey yazmayan ama okuyanlar grubu var Artık bu gruba da dahil değilim mesaj yazdım olamazz..
Bir de herşeye muhalefet olup, her konuda saçma sapan konuşarak laf sokmaya insanları bozmaya çalışan tipler 👎🏻
5 şubat 2016 'da üye olan biri olarak senelerin tespitini nasıl yaptın bakalım Mustafa?
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
13.Az daha koy ybr alcılar.
14.Cbf hepsini döver ciler
15.Polis bize şöyle böyle etticiler.
16.Titreşimciler, her yeni motorda bunda titreşim varmı acep ciler.
17.ABS ciler her motora tüh bunda abs yok sene 2150 hala abs yok türünden yazarlar.
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)