Umarım Ankara'da yaşayan tüm arkadaşlar iyidirler. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Umarım Ankara'da yaşayan tüm arkadaşlar iyidirler. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
tam merkezde tam gezme tozma vaktinde tamda tatil gününde çok korkunç rakamlar çıkacak ne yazık ki yayın yasağı geldi allah hepsinin yardımcısı olsun
Amerika istihbaratı uyarı yapıyor güzel yurdumun güzel istihbaratı ona rağmen bir şey yapamıyor... Ölenler vardır muhakkak ailelerine allah sabir versin.
Allah belalarını versin, Allah düşmanın bile şereflisini versin. ne istediniz insanlardan geride bıraktıkları ailelerden. olay yerinden ilk fotoğraflar çok acı.
Hemen yayın yasağı geldi ve sosyal medya siteleri yavaşlatıldı , şu hızı ve beceriyi olayları engellemekte kullansınlar artık.
2 saat sonra
Bu ulkemize yapilmis bir saldiridir."
"Saldiriyi kiniyoruz."
"Hicbir guvenlik zaafiyeti yoktur."
"Sorumlularina hesabini soracagiz.
Fotoğraflar gerçekten çok vahim hele o parçalanmış otobüs her şeyi anlatıyor. Bir an önce derin gafletten uyanırız umarım...
neyse güvenlik zafiyeti yok.
Ankara Valiliği, patlamada 27 kişinin hayatını kaybettiğini, 75 kişinin de yaralandığını açıkladı...
Sıradaki açıklama da olayın failinin ypg'li suriye vatandaşı olduğu olur herhalde
Güven parktan çıktım beşevlere gitmeden patlama oldu şerefsizler ülkemizde bir rahat vermediler :(( dua ediyorum gene de çok kalabalık değildi normal şartlarda kızılay daha kalabalık olurdu hepimizin başı sağolsun ... :(
Valla sorma abi ya vodofone bayısıne gıttık aşırı kalabalıktı sıra bize geldı sistem giti vs gmk bulvarındakıne bakalım dedık sonra da amaan sonra hallederız dedık arkdasımla işte karsıya geçtık hersey normaldı biz geçtık bıraz orda durduk sonra ordan ayrıldık olan oldu yanı epı topu 5 dakıka ıle yırttık artık yaşamamız bile mucızelere kaldı ne dıyelım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------
Şuan hala ambulanlar gidiyor :(
Bak ben de istemeden bile olsa normalleşirdim olayı sanki tekrar tekrar olacakmış gibi konuşuyorum. Umudu kaybettik hepten.
Hayatini kaybeden vatandaşlarimiza Allah rahmet etsin.Bu gece yuksekovada operasyon başlayacak eminim en kanli operasyon olacak,Allah askerimizi,polisimizi korusun.
eyy bomba...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)