adamların istikrar sürsün dedikleri meğerse kaos istikrarıymış.
adamların istikrar sürsün dedikleri meğerse kaos istikrarıymış.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Şehit olan vatandaşlarımıza Allah'dan rahmet diliyorum.Türkiye Cumhuriyeti'nin artık ulus devlet yapısında yaşama olgunluğuna erişemeyenler için bir politika belirlemesi gerekiyor.Terör örgütü pkk 20 mart'ta saldırı emri verdi.Bu şerefsizler şehir içi çatışmayı kaybettiler ama bahara rövanş için hazırlanıyorlar.Anlaşılan o ki büyük metropol şehirlerde sansasyonel eylemlerde bulunacaklar.Bunlardan biride şüphesiz İstanbul.Çok dikkatli olmalıyız.Toplu taşıma(Metro,Tramway,Otobüs,Minübüs)araçlarından uzak durmalıyız.Avmler ve önemli meydanlar(Taksim,Kızılay)'dan uzak durmalıyız.Sevgili arkadaşlarım bu öneriler hayat kurtarır.Şüpheci olmak hayatta kalma oranımızı artırır.Bizlerin zaten kendine ait ulaşım araçları olduğu için toplu taşıma ile etkileşimimiz düşük.Ama ne yazık ki Toplumda herkes'in aynı yaşam şartları yok.Kendilerine ait araçları olmayan insanlar mecburen toplu taşıma kunlanmak zorunda.Bakın Metrolarda ve Avmlerde güvenlik seviyesi rezil durumda.Gerekiyorsa ailelerimizin Ulaşım ihtiyacını motosikletlerimizi kunlanarak biz karşılamalıyız.Bu terör olayları bitene kadar elimizden geldiğince kendimizi koruma altına almalıyız.Bu arada çalıntı araç plakaları için trafikte tetikte olalım.
iş nedeniyle ancak bu gün internete girebildim.
ne yazayım, ne yorumlayayım, ne yapayım bilemiyorum. hayatımda hiç bir zaman kendimi çaresiz, güçsüz, yılgın hissetmemiştim. ancak bu gün bunları hissediyorum.
ölen insanlarımıza mı üzülsem, ülkenin bir karanlığa doğru hızla gittiğine mi üzülsem, hiç bir şey yapmadan oturduğumuza mı üzülsem, bir ülke olarak nasıl bu hale geldiğimize, getirildiğimize mi üzülsem bilemiyorum.
içim, dışım, ruhum kapkara. boğazım düğüm düğüm.
ankara, memleketim, baba ocağım, çocukluğumun, gençliğimin, hayatımın büyük bir bölümünü geçirdiğim o gri şehir. artık kara bir şehir.
Surviver seyretmeyi çok seven bir toplum olarak artık ülkemizde surviver'ı yaşamaya başladık. Bu yarışmaya katılamayanlar içir programı ayağımıza getiren, buna katkı sağlayan ve emeği geçen herkese saygılarımı sunuyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)