Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Motoru kontrol edebilmek için fiziksel güç ne kadar önemlidir?

REKLAM ALANI

Henüz 44 kiloyum, sporcuyum ve CBR 125 istiyorum. Kendimi geliştirebilmek için yaklaşık 8-9 ayım var. Sonra motoru kontrol edebilecek güce gelebilirsem satın alacağım. Yaklaşık kaç kiloya ulaşmam gerekir sizce?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    freewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 400 Youtube: Sucuk Ekmek MotoVlog
    yaş kaç boy kaç o kilo ne yahu

165 boy 16 yaş :D İşte almaya çalışıcam o süre içinde :D

MazhaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr200 ESD->R25
    8-9 ay yeterli bir süre, bacaklarını iyi antreman edersen güzel sonuç alırsın öncelikli hedefin 50 kilogram olsun ama yağ olarak değil tabii ki, fakat önemli olan motosiklete alışman(motosiklet kendi kendini taşır) ve biraz olsun sürmeyi bilmen yoksa 1.80 75 kilo olsan bile bilmedikten sonra ybryi bile tutamazsın.
    computeus bunu beğendi.

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Cbr125 ufak bir motor boyun yetior gibi duruyor, agirda degil 160 kiloya kadar bir motoru kullanmayi biliyor ve ayaklarin yere tam basiyor ise kullanirsin.. oncelik ayagin yere tam degmesi akabinde hafif motorlarda sorun yok, sorun 180 kgyi leri asinca basliyor bizim gibiler icin

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Motosikleti ters bi harekette dik tutamadığın durumda mecbur bi ayağının üzerine ciddi yük biner. Ayakların yere çok iyi basmıyosa ve ayak bileğin ve bacağın güçsüzse motoru devirmen kesin gibi. Spor salonunda görüyorum kadınlar squat çalışıyor siz de düzenli squat çalışırsanız bacaklarınız kuvvetlenir ve motoru kolay kolay devirmezsiniz.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    fiziksel güç benzin bitince iterken anlaşılır düşersiniz tek başınıza kaldıramazsınız. az ileriye alın derler çalıştırıp binmek zorunda kalırsınız. oturunca yan ayağı kapatıp dik duruma getirmekte zor olabilir belki. kısacası 44 kilo bir insan nasıl olur bilemedim. kafa 10 kilo var zaten. 30 km yi geçince uçabilirsiniz bile
    kuzan14, ulassscannn, bilirkişi ve 4 diğerleri bunu beğendiler..

kuzan14 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600RR
    Yüksek cc'li bi motor olmadıkça fiziğin o kadar da önemi yok gibi, arkadaşın dediği gibi motora alışırsan sıkıntı olmaz

Motosikleti
    Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fiziksel güç benzin bitince iterken anlaşılır düşersiniz tek başınıza kaldıramazsınız. az ileriye alın derler çalıştırıp binmek zorunda kalırsınız. oturunca yan ayağı kapatıp dik duruma getirmekte zor olabilir belki. kısacası 44 kilo bir insan nasıl olur bilemedim. kafa 10 kilo var zaten. 30 km yi geçince uçabilirsiniz bile
    44 kilo birinin motosiklet itecek durumu zaten yoktur. 81 kilo ve gayet atletik durumda biri olarak 130 kiloluk motoru 4. kat(12 metre) yukarı ittim ve ertesi gün sağ bacağımda tutulma vardı 1 gün falan öyle kaldı. Güçlü biri için bile çok sağlıklı değil motor itmek zaten.

EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DUKE 200
    Boyun 165 miş ancak buradaki onemli olan konu boy değil bacak boyu.
    Bende ufak tefeğim baya cbr250 kullanıyorum ancak ondan önce commuter kullanmıştım. (Motoru yatirmışlıgımda oldu önceleri, boydan dolayı) Ha simdiki aklim olsa naked motor alırdım cbr yerine (Duke düsünüyorum buaralar). 600cc nin altındaki ss taklidi motosikletler tamamen saçmalık geliyor gözüme artık.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    hafif sukuturlar ile başlamanı tavsiye ederim..

vitesli motoru şehir içi manevralarda stop ettirirsen debriyaj manetini çekemeden devrilebilirsin..

otomatik vites böyle durumları bertaraf eder hakimiyet kolaylaşır..
    computeus bunu beğendi.

weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Kilo çok az dostum anorexia hastalığı falanmi var. Bi doktora görün.

Yok hayır anoreksiya ile alakası yok durumumun, ki zaten çok zayıf olduğumu kabul ediyorum kilo almaya da çalışıyorum ama sanırım biraz fazla hareket ediyorum

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    44 kilo birinin motosiklet itecek durumu zaten yoktur. 81 kilo ve gayet atletik durumda biri olarak 130 kiloluk motoru 4. kat(12 metre) yukarı ittim ve ertesi gün sağ bacağımda tutulma vardı 1 gün falan öyle kaldı. Güçlü biri için bile çok sağlıklı değil motor itmek zaten.
    bacak çalışmıyosun demek ki.. gittin bi dünya para verdin protein tozu aldın azcık hakkını ver hakkını.. acı yok bas bas bas ! gelişecek o vücut

Alıntı DilayInci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok hayır anoreksiya ile alakası yok durumumun, ki zaten çok zayıf olduğumu kabul ediyorum kilo almaya da çalışıyorum ama sanırım biraz fazla hareket ediyorum
    sende protein tozu yerine gainer al
    Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur

Motosikleti
    Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bacak çalışmıyosun demek ki.. gittin bi dünya para verdin protein tozu aldın azcık hakkını ver hakkını.. acı yok bas bas bas ! gelişecek o vücut
    Omuz ve karın bölgesi o kadar da kötü değil. Hepsi bir arada olmuyo

RiDeR_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX RoadraceR
    İşte bukadar önemli

https://youtu.be/f0uhVNL72AA

Motosikleti
    honda cbr 250
    çok ağır motosiklet sürmeyeceksen fiziki güçten ziyade kıvraklık önemli kilo boy kas değil

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    Bune krdş cüce misin

sezer0696 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache rtr 150
    gucle ne alakası var motor surmenin ayagın yere tam basıyorsa motorun ustunde kolların gidonu saga sola donderebiliyosa olay bitmistir bence sen gucu degil motor surmeyi ogrenmeyi geliştir nasıl kullanacanı felan bil iyicene alışırsın aldıgın motora bi guce gerek kalmaz alışır kontrol edersin

Motosikleti
    gt250r
    İşi bilmeyen bi artci bindiğinde yerdesiniz mesela

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)