Henüz 44 kiloyum, sporcuyum ve CBR 125 istiyorum. Kendimi geliştirebilmek için yaklaşık 8-9 ayım var. Sonra motoru kontrol edebilecek güce gelebilirsem satın alacağım. Yaklaşık kaç kiloya ulaşmam gerekir sizce?
Henüz 44 kiloyum, sporcuyum ve CBR 125 istiyorum. Kendimi geliştirebilmek için yaklaşık 8-9 ayım var. Sonra motoru kontrol edebilecek güce gelebilirsem satın alacağım. Yaklaşık kaç kiloya ulaşmam gerekir sizce?
yaş kaç boy kaç o kilo ne yahu
165 boy 16 yaş :D İşte almaya çalışıcam o süre içinde :D
8-9 ay yeterli bir süre, bacaklarını iyi antreman edersen güzel sonuç alırsın öncelikli hedefin 50 kilogram olsun ama yağ olarak değil tabii ki, fakat önemli olan motosiklete alışman(motosiklet kendi kendini taşır) ve biraz olsun sürmeyi bilmen yoksa 1.80 75 kilo olsan bile bilmedikten sonra ybryi bile tutamazsın.
Cbr125 ufak bir motor boyun yetior gibi duruyor, agirda degil 160 kiloya kadar bir motoru kullanmayi biliyor ve ayaklarin yere tam basiyor ise kullanirsin.. oncelik ayagin yere tam degmesi akabinde hafif motorlarda sorun yok, sorun 180 kgyi leri asinca basliyor bizim gibiler icin
Motosikleti ters bi harekette dik tutamadığın durumda mecbur bi ayağının üzerine ciddi yük biner. Ayakların yere çok iyi basmıyosa ve ayak bileğin ve bacağın güçsüzse motoru devirmen kesin gibi. Spor salonunda görüyorum kadınlar squat çalışıyor siz de düzenli squat çalışırsanız bacaklarınız kuvvetlenir ve motoru kolay kolay devirmezsiniz.
fiziksel güç benzin bitince iterken anlaşılır düşersiniz tek başınıza kaldıramazsınız. az ileriye alın derler çalıştırıp binmek zorunda kalırsınız. oturunca yan ayağı kapatıp dik duruma getirmekte zor olabilir belki. kısacası 44 kilo bir insan nasıl olur bilemedim. kafa 10 kilo var zaten. 30 km yi geçince uçabilirsiniz bile
Yüksek cc'li bi motor olmadıkça fiziğin o kadar da önemi yok gibi, arkadaşın dediği gibi motora alışırsan sıkıntı olmaz
Boyun 165 miş ancak buradaki onemli olan konu boy değil bacak boyu.
Bende ufak tefeğim baya cbr250 kullanıyorum ancak ondan önce commuter kullanmıştım. (Motoru yatirmışlıgımda oldu önceleri, boydan dolayı) Ha simdiki aklim olsa naked motor alırdım cbr yerine (Duke düsünüyorum buaralar). 600cc nin altındaki ss taklidi motosikletler tamamen saçmalık geliyor gözüme artık.
hafif sukuturlar ile başlamanı tavsiye ederim..
vitesli motoru şehir içi manevralarda stop ettirirsen debriyaj manetini çekemeden devrilebilirsin..
otomatik vites böyle durumları bertaraf eder hakimiyet kolaylaşır..
Kilo çok az dostum anorexia hastalığı falanmi var. Bi doktora görün.
Yok hayır anoreksiya ile alakası yok durumumun, ki zaten çok zayıf olduğumu kabul ediyorum kilo almaya da çalışıyorum ama sanırım biraz fazla hareket ediyorum
İşte bukadar önemli
https://youtu.be/f0uhVNL72AA
çok ağır motosiklet sürmeyeceksen fiziki güçten ziyade kıvraklık önemli kilo boy kas değil
Bune krdş cüce misin
gucle ne alakası var motor surmenin ayagın yere tam basıyorsa motorun ustunde kolların gidonu saga sola donderebiliyosa olay bitmistir bence sen gucu degil motor surmeyi ogrenmeyi geliştir nasıl kullanacanı felan bil iyicene alışırsın aldıgın motora bi guce gerek kalmaz alışır kontrol edersin
İşi bilmeyen bi artci bindiğinde yerdesiniz mesela
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)