Teşekkür ederim. Tabi aldığım zaman fotoğraflarını koyacağım 😊
Teşekkür ederim. Tabi aldığım zaman fotoğraflarını koyacağım 😊
ns ye fazla binmedim, cbf kullanmışlığım var, arkadaşımla sürekli değişirdik yolda motosikletleri,evet cbf kendini kanıtlamış olabilir türkiye de, ama bajaj dediğiniz markayı birçoğunuz belki pulsar dan sonra duydunuz muhtemelen ama öyle değil, çok eski ve dünyanın sayılı motor üreticilerindendir. benim komşumun vardı sene 1990 da, üzerinde kawasaki-bajaj yazardı tipini hiç sevmezdim ama komşum çok uzun yıllar severek bindi ona. marka fanatikliğim var bir miktar benim, ama bu fiyata bu kalitede başka motor yok piyasada. önce sen ona iyi bak , o da sana iyi baksın.
eğer seni maddi açıdan zorlamayacaksa 150 değil de 200 ns al, keyfine bak.
Benim bildiğim tek bir formül var yıllardır ülkemize farklı markalar yok bunun üretici yok bunu honda yapıyor yok şu yamahayla aynı yüzlerce motor geldi geçti . Bildiğim şey markadan hiç bir zaman şaşmamak. Alırken güzelde servis ve problemler konusunda çok üzülürsünüz .
Biraderim ben cbf150 kullanıcısıyım motorun torku ivmesi güzel bende senin gibi kararsızım aslında cbf güzel bir motor ama günümüz teknolojisine ayak uyduramıyor bajajda digital ekran 3 buji falan ama cbfde hala analog km saati bu insanları cezbediyor sinyal butonları falan aydınlatmalı stop farı farklı falan filan bajaj kullanmadım ama görünüşü güzel evet ama konfor olarak cbf suan benim için kasada kac senedir yanı insan bi yeniler ama yok honda aynı tas aynı hamam
servis ve problemler konusuna değinen arkadaşların bu konuya bir göz atmasını tavsiye ederim...
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/152198-kaza-sonrasi-cikarilan-masraf-sorunsali.htm
Bajaj konusunda da şu konuya da bakabilirsiniz Bajaj 200NS ile arka fren ve peg'i kırdım işçilik dahil 100 tl maliyeti oldu , Eski motorum bile olsa Yamaha Ybr125 muhtemel maliyet 300 lirayı geçerdi.
http://www.motosiklet.net/forum/kaza...vrayamadi.html
Bence Bajaj doğru seçim bir kısmımız Bajaj'ı kullanırsa rekabet artar , 10 senedir aynı motoru satan firmalar biraz kendine çeki düzen verir.
Güle Güle Kullan şimdiden resimleri bekliyoruz
eğer bajaj resimdeki gibi kawasaki yazarak gelseydi böyle şeyler konuşuluyor olmayacaktı. aslında kawa bunu bazı ülkelerde yapıyor. burada da yapsaydı her motora biner lira daha koysaydı isim parası daha çok satılırdı gibime geliyor.
Cbf 150 artıları
Konfor
İkinci el değeri
Pulsar 150ns artıları
Performans
Yol tutuş
Yedek parça fiyatları daha uygun
Tasarım
Dijital gösterge
Çok uygun fiyat (aynı motor honda da olsaydı 10 binden satardı motoru)
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Bugun nasip oldu gidip pulsar 150 ns aldım. Yaklaşık 130km yol yatım ve rodaj da olmasına rağmen çok keyif aldım. Ayaklığı aşagı indirdiğinde motorun stop etmesi çok güzel bir güvenlik özelliği. Yani daha önce cbf vardı demiştim. Evet kurumsal bir firma fakat arkadaşlar pulsara fiyatına göre çok güzel özellik koymuşlar. Ve kesinlikle malzeme kalitesiz değil. Ben çok beğendim. Zamanla artı ve eksilerini yazacağım. Bir de siteye foto koyacaktım ama nasıl koyuluyor bilmiyorum.
Öncelikle hayırlı olsun. Bende ns 150 kullanıcısı olarak şunu belirtmek isterim Koskoca honda senelerdir aynı motoru getiriyor blokta gözle görülür değişiklik yok eğer honda ns 150 gibi 17 bg 4 sibop balansörlü bir motor yapıp 7000-8000 ne satsa kimse itiraz etmez alırdı bende alırdım ama piyasada böyle motor göremedik daha.
S.a arkadaşlar cbf 150 kullanıyorum köy yerinde tamicri servis yok subap ayarlarında sorun var bir türlü randıman veremedim yardım edebilcek arkadaş varmı
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------
05374045665
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)