Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

4000-5000 tl arası bütçem var beyler

REKLAM ALANI

Beyler Apache RTR 150 düşünüyorum boyum 1.78 civarı kilom 70 iyi gidermi kaç basar,daha iyi kaliteli makul bildiğiniz aynı zamanda düşük km li olan naked sport tarzı varmı önerebilirmisiniz ???
    Birde eyer bu tarz motorunuz varsa + larını,- lerini motorunuzla birlikte bahsedermisiniz. Aklımda kalıcı bir fikir olmasını istiyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bagriacik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT600E - Custom Cafe Racer
    Motor değil de Türkçe hocası önersek ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    Google Translate siteye üye olmuş
    MeehMT, Lucien ve mombohunter bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Senin için en iyisi 5 19 polini
    bagriacik bunu beğendi.

derdin ne adam akıllı öneri yapamıyor
    musun ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------

sizden öneri isteyende suç

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Gel barışalım

DilayInci, eren3736 ve bagriacik bunu beğendiler.

Alıntı bagriacik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor değil de Türkçe hocası önersek ?
    Sanane adamın Türkçe'sinden? Yazılanı anlamıyosan sıkıntı sende.

Motosikleti
    Alıntı SlimShady1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanane adamın Türkçe'sinden? Yazılanı anlamıyosan sıkıntı sende.
    E peki sana ne benim söylediğimden ? Forumda fedai sistemi var ben mi bilmiyorum ?

Alıntı bagriacik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    E peki sana ne benim söylediğimden ? Forumda fedai sistemi var ben mi bilmiyorum ?
    forumda nasıl türkçe hocası varsa fedaide var

Motosikleti
    Alıntı SlimShady1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    forumda nasıl türkçe hocası varsa fedaide var
    Tasmasının ipi kadar takılsın çok uzaklaşmasın o zaman...

Ben de güzel Türkçe kullanılmasından yanayım ancak bu arkadaşımız bu yaşa kadar bu şekilde geldiyse, birileri uyardı diye de Türkçe'sini düzeltmez. Yaştan kastım en az 17-18 yaşında olan bu arkadaşımız devletin zorunlu eğitimden geçmiştir. "Eyer" bu arkadaş bu haldeyse sıkıntı onda değil eğitim sistemindedir. O yüzden grammar nazi olmanın da bir sınırı var bence.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:16 ----------

Alıntı tuttacromata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de güzel Türkçe kullanılmasından yanayım ancak bu arkadaşımız bu yaşa kadar bu şekilde geldiyse, birileri uyardı diye de Türkçe'sini düzeltmez. Yaştan kastım en az 17-18 yaşında olan bu arkadaşımız devletin zorunlu eğitimden geçmiştir. "Eyer" bu arkadaş bu haldeyse sıkıntı onda değil eğitim sistemindedir. O yüzden grammar nazi olmanın da bir sınırı var bence.
    Bahsettiğin motorla ilgili bilgim olmadığından öneride bulunamıyorum. Ancak senin yerinde olsaydım ybr veya cbf bakardım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Alıntı tuttacromata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öyle değil, olmamalı. Örneğin benim babam okuyamamış. Maddi imkansızlıklar yüzünden ilkokula 9 yaşında gidip orta ikiden terk etmiş. Ama Hulki Cevizoğlu hastalanıp programa gelemese bizimki idare eder.

İnsan kendini eğitmeli.
    tuttacromata bunu beğendi.

Motosikleti
    Olay "nazilik" değil.

1.MT Forumları Genel Kuralları

1.2. Forum Kullanımı

1.2.28. Konu başlık ve içeriğinin anlaşılabilir bir dille, imla kurallarına ve Türkçe karakterlere dikkat edilerek yazılması, yanlış anlaşılmalara mahal verilmesini engelleyeceği gibi, diğer üyeler tarafından da daha kolay anlaşılmasını sağlayacaktır.

MT Forumlarına üye olan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

http://www.motosiklet.net/forum/son-...uncements.html
    tinerci, adenizkusu ve tuttacromata bunu beğendiler.

Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Vurun daha ölmedi...
    SouthCity07 bunu beğendi.

beyler yazılanı elli kere okudum neresinde sıkıntı var ? konuyu çok saptırdınız !!

KURT-BOZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS APACHİ RTR 150 2014
    Kardeşim ilk motorum 2014 Apache rtr 20.500 km kullandım benim hatam haricinde bana bi zararı dokunmadı rodaj döneminde fazla abanma abanirsan gider 155. Kmh gordum ben rodajdayken ama sen öyle yapma şimdi 130 civarlarında gidiyor hiç sıkıntı yapmaz gidişi duruşu tipi sınıfına gore mükemmeldir. Hiç düşünme al derim

ybr'ye ve cbf'ye baktım hem bütçemi aşıyor hemde 4000-5000 tl civarı olanlar kuriyeci motoru çok km'li yakında dökülecek tipten.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------

teşekkür ederim 10.000 km den sonra motorun sıkıntı vermeye başladı mı? çünkü bende alırsam uzun süre kullanmayı düşünüyorum Allah nasip ederse.

sezer0696 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache rtr 150
    kardeşim tvs apache almanı oneririm guzel motor bendede var satıyorum temiz dosta gidecek motor sıfırından farkı kilometresi hic tamir gormedi anahtar degmedi yagını bakımını kendim yapıyorum servisine goturmuyorum ozenle binilmis kullanılmıs bi motor 2. el almayı dusunuyosan hosuna giderse satarız

beyler üzerine gidilecek kadar fazla bozuk değil türkçesi biraz ayıp ediyorsunuz.

Merhabalar günde 150km gitmek için bir motor önerisi verebilir misiniz? Az yakması ve çok arıza vermemesi önemli, birde 100kmde kaç litre yakar onuda belirtir misiniz?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)