İlk kaza ve hissedilenler
Reklamlar
-
Yaklaşık 3 saat önce ufak bir kaza yaptim. Hata benimdi ve bugün başıma bişi gelicek diyordum motora bindiğimden beri , çünkü çok agresif sürüyordum neden bilmiyorum apaciligim tuttu . Kaza ise şöyle oldu şehir içinde bir kavşak var 4 yola ayrılıyor benim geldiğim taraf sağ taraf ve karşıdan gelenler olmak üzere bende ona doğru ilerliyordum sağ tarafa baktım gelen yoktu birazda motoru yatırarak dönüyordum ki karşı yoldan üstüme doğru gelen bir beyaz audi gördüm panikle ön frene dokunmamla kendimi asfaltla bütünleşmiş buldum 😄 Ekipmanlarimin tam olmasından hiçbir sıyrık almadan kalktim yerden direk motoru stop ettim tabi trafik tıkandı bu arada . Audi de ki amca indi hastaneye gidelim bak benim hatam yok gibi bisiler diyor ama ben dinlemiyorum tabi motorun sağına soluna bakıyorum çok şükür koruma demiri vardı birşey olmadı. Sonra motoru kenara çektim calistirmadan etrafıma gelenler oldu iyi misin diye onları gecistirdim bişi yok sağolun dedim sonra yoluma devam ettim.
Not : Şakaya gelmiyor kullandigimiz bu makineler nasıl düştügumu bile anlamadım anında yerdeydim . Agresif kullanmayın ben çok iyiyim demeyin bende çok güzel yatmış dönüyordum kavşakta ama beklenmedik birşey sizi gafil avliyor böyle.
Reklamlar
-
Gecmis olsun,boyle buyuk bi dersi ufak tecrubeyle edinmeniz mutluluk verici.
-
Sti adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim
-
Demek ki neymiş, dönüşlerde ön frene dokunmuyormuşuz :D
-
Geçmiş olsun en büyük kazan bu olsun inşallah
-
Geçmiş olsun dostum. Almadan önce bu kadar korkmuyordum bu aletten. Ama artık ufak bir viraj bile gözümü korkutabiliyor. Virajlarda bir kaç kez kötü anım oldu. Zaten alalı 1 ay oldu. Geçen Haliç köprüsünden inerken ilk viraja girip ikinci ters virajı alamadım ama son saniye birşeyler yapıp kaldırıma yan koruma demirini sürtüp kurtuldum. Yani çok dikkatlı olmak gerekiyor. Düz sürerken çocuk bile sürer ama iş dönüşlerde bitiyor.
-
aklında bulunsun hastaneye gitmekten çekinme olayın sıcağıyla anlamazsın belki ama ciddi yaralanman olabilir.
-
127 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun dostum. Almadan önce bu kadar korkmuyordum bu aletten. Ama artık ufak bir viraj bile gözümü korkutabiliyor. Virajlarda bir kaç kez kötü anım oldu. Zaten alalı 1 ay oldu. Geçen Haliç köprüsünden inerken ilk viraja girip ikinci ters virajı alamadım ama son saniye birşeyler yapıp kaldırıma yan koruma demirini sürtüp kurtuldum. Yani çok dikkatlı olmak gerekiyor. Düz sürerken çocuk bile sürer ama iş dönüşlerde bitiyor.
Aynen öyle bende şimdiye kadar ne var dönüşte diyordum ama karşına bişey çıktığı zaman tavşan gibi kalıyor insan
-
Çok geçmiş olsun bende bazen iş çıkışı çok agresif kullanıyorum istemsizce onu bir dizginlesek keşke :(
-
Gecmis olsun, en kotusu bu olsun.
-
Sti adlı üyeden alıntı
bu lafın üzerine laf olmaz.. geçmiş olsun...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Dönerken arka freni kullanmak lazım ön frende yığılma yapıyor mübarek ama arka topluyor. Geçmiş olsun dostum geçende ben yaptım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)