12 Mart Ehliyet Direksiyon Sınavında Üzerime Uçan Motosiklet
Reklamlar
-
Kursu daha önce aradığımda senin sınavın saat 10:20 de olacak dediler.Sabah 09:30 da sınav yerindeyim 10:40 geçe kurs hocası geldi.Elindeki listeye baktık ve senin sınav 14:35 de dedi.Carreforda gezdim falan saat 13:00 gibi direksiyon sınavının yapıldığı yerde kaldırımın en sağında duruyorum sıramın gelmesini bekliyorum.Durduğum yer hatalı bir yer de değil sınav gözetmenleri de orda duruyordu.Önüme bakıyorum canım sıkkın sabah erkenden gelmişim falan.Bir an saçma sapan bir ara gaz duydum kafamı refleks olarak sesin geldiği tarafa sola çevirdim.Tam üstüme doğru ön tekerlek havada kafamın hizasında bir motosiklet geliyor.Arka tekerlek yerde mi havada mı göremedim tabi bana uçuyor gibi geldi.Hemen sağ tarafa doğru koşmaya başladım motor benim durduğum yerde kaldırıma bitişik arkadaki şirketin demir çit gibi bir duvar vardı ona girdi.Ordan yere sekti kaldırıma vurdu.5 dk kenarda dinlendim.Görenler hocam valla çok iyi kaçtın ucuz atlattın falan diyorlar.Adamın boynu ve bir iki yeri çizilmiş görünen ağır sakatlık vs yok.Motorun direksiyon kırıldı.Sonrada öğrendiğim bu 40 yaşlarındaki adam dönerken virajı alamamış ön tekerlek kaldırıma çıkmış panik olup gazı köklemiş ve uçuş.Sonra kaza yapan motorun sürücü kursunun sahibi geldi.Beyaz jipten inen 40-50 yaşlarında bir bayan yanında aynı kurstan hoca da var.Vah direksiyon kırılmış vah motor pert olmuş diyor.Yanımdaki direksiyon sınavı gözetmenine sordum kurs bu adamdan o kadar para almış direksiyon dersi vermiş mi? Yok dedi adam 30 dk yenikapı sahilde çalışmış öyle gelmiş sınava.Kadına bakarak yüksek sesle sen şimdi bu adama direksiyon dersi vermeden sınava sokarsan motoru da parçalar kendini de öldürür beni de öldürür böyle iş mi olur dedim.Rahat 3-5 dakika sessizlik oldu.Para olsa orda tutacaksın bir tutanak ve açıcaksın davanı direksiyon dersi vermedikleri adamı sınava getirdiler adam üzerimde uçtu psikolojim bozuldu vsvs manevi tazminat davası açıcaksın kazanırsan da bir hayır kurumuna bağışlayacaksın.Öğrenci adamız işte kim uğraşacak.Bu arada birisi arkadaşını videoya çekerken bu olay da videoya girmiş youtube atıcam diyordu.
Reklamlar
-
Geçmiş olsun hocam. Bende şimdi sınavdan geldim. Bizim sınav rahattı çok şükür. Sağlam rüzgar yedim orası ayrı.
-
Çok sağol O an insan detaylı düşünemiyor.Kazayı atlattığına şükrediyorsun.Ama sakin kafayla düşününce ya kulağımda kulaklık olsaydı mesela o gaz sesini duymasaydım.Motor direk üstüme çıkacaktı.Direksiyon kırıldığı gibi tahmin ediyorum benim de biryerlerim kırılırdı.
-
Gecmis olsun ucuz atlatmissin, dediginde sonuna kadar haklisin. 184 tu sanirim milli egitim bakanligini arayip sikayet et surucu kursunu. Benim surucu kursunu etmistim motoru altima verdiler takil kafana gore canin sikildiginda birakirsin buraya dediler bende 2 dk gezdim geri biraktim
-
Davayla uğraşamam ama 184'ü ararım o zaman.Gerçi bir sonuç çıkacağını sanmıyorum ama olsun.
-
Gecmis olsun. Bende bugun sinava girdim gecmisim cok sukur.
-
-
Video çeken kişiyi tanımıyorum youtubeda denk gelirsem linki atarım yada gören olursa buraya linki atabilir.
-
Eğitim şart. Refleksleriniz sağlammış geçmiş olsun.
-
[QUOTE=bindiregandi;3857163]Eğitim şart. Refleksleriniz sağlammış geçmiş olsun.
Sağol hocam acayip de hastayım üşütmüşüm nasıl kaçtım ben de anlamadım herşey bir anda olup bitti.
-
geçmiş olsun kardeşim daha kötüsüde olabilirdi şikayet edebilirsin kurs yetkilisi kim varsa şikayet edilmediği sürece bunlar insanlıktan nasibini almaz ve hala magandalığa son sürat devam ederler.ALLAH bunları islah etsin direksiyon sınavını en yakın zamanda geçersin inşallah.
-
İlker41 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun kardeşim daha kötüsüde olabilirdi şikayet edebilirsin kurs yetkilisi kim varsa şikayet edilmediği sürece bunlar insanlıktan nasibini almaz ve hala magandalığa son sürat devam ederler.ALLAH bunları islah etsin direksiyon sınavını en yakın zamanda geçersin inşallah.
Sağol hocam direksiyon sınavını geçtim.
-
Gecmis olsun, carrefour da da gezilecek yer yok o kadar saat iyi dayanmissin valla, yalniz oralar baya genis hele ki parkur sahasi donus yapmak icin gayet yeterli donemedigine gore hic bilmiyo olabilir motoru. Gecmis olsun tekrar.
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Çok geçmiş olsun. Bu arada bana kurs bu hafta b ler, haftaya a lar sınava girecek dediydi. Her kurs kendi mi ayarlıyor sınavları napıyor onu anlamadım? Ben haftaya gireceksem bugün girenler nasıl girdi ? Beni bi aydınlatın abiler
-
Bende bugun carrefourun oralardaydim motorlar da vardi diger araclar da. Ya kurs yanlis bilgi verdi size yada yetismez diyerek ikiye ayirip bir kismini bu hafta diger kismini da oteki hafta alacakalr.
Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.
-
Çok geçmiş olsun ,bi bok anlamadım sen ne anlatmaya çalıştın zahar
-
Bugun ayrica orada araba ucmus dediler, haberine ulasabilen var mi acaba olen kalan var mi?
-
Bende sadece 20 dakikalık bi sürüsün ardından sınava girdim geçen yaz üstelik 0 tecrübe vardı.Ben sınava girmeden parkurda kızın biri gidonu sert çevirip gazı fazla açınca düştü.Baya bi tereddütte kalmıştım trafikte falan patlamasak bari diye Ama sorunsuz hem parkuru hem trafiği atlatmıştım.Çoğu kurs ders vermiyo ki bu tip şeylerle çok karşılaşılıyodur eminim.Allahtan size bişey olmamış.
-
Kurslarin tek yapabildigi sertifikayi vermek zaten baska bir halta yaradiklari yok. Benim duydugum gordugum %90i boyle maalesef, bu isin degnekci kismi bunlar.isin bir diger komik yani sertifika uzerinde 75 kurus bedeli ibaresi yer aliyor biz bunlara min 500 lira vsriyoruz ne guzel dunya.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)