Paylaşım için teşekkürler.Benim başıma gelirse yazılan aşamaların hepsini denerim.Beni süründürmesi problem değil.Benim gibi 1000 kişi aynı şeyi yapsa o şirket uğraşmaktan batar.Bize müşteri gibi davranmak zorundalar.Enayi gibi değil!
Paylaşım için teşekkürler.Benim başıma gelirse yazılan aşamaların hepsini denerim.Beni süründürmesi problem değil.Benim gibi 1000 kişi aynı şeyi yapsa o şirket uğraşmaktan batar.Bize müşteri gibi davranmak zorundalar.Enayi gibi değil!
ne demek abi ne kadar ekmek o kadar köfte arkadaşlar sakın ha ssakın servislere güvenmeyin adamlar ne gecirirsem kardır diyip geciyorlar millete(her servis için aynı durum söz konusu değildir)
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
abicim senin kasteddiğin çin malı motor servisleri (mondial,asya,jınlun........ v.b) işini ciddi yapan firmalar war serviler war ama herşeyin de bi kuralı değilmi
imzama bak basıma geleni oku yarası olan gocunur ben herkesi aynı kefeye koymuyorum
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
yaram falan yok.sadece kurallar diyorum exraya gerek yok
tamam abi burda tartışıp topiği şisirmeyelim amacın dışına cıkmayalım
değerli arkadaşlar,
bu sayfa kesinlikle çok önemli bir sayfa, lütfen tartışarak ve bu konu haricinde yazılar yazarak sayfayı şişirmeyelim, özel ricamdır uyarsanız memnun olurum.
çünkü bu sitede olması gereken ve heran elimizin altında bulunması gereken bir konu.
sevgiyle kalın,
cok sagol, haklarimizi bilmek serefsiz dünyadan bir haber serviscelere en azindan baski uygulamamizi saglar.
sagolasin
all you need is love
Arkadaşlar artık teslimiyetçiliği bırakın, haklarınızı arayın lütfen, başımıza ne geliyosa bu teslimiyetçi zihniyetten geliyor. Bir arkadaşımın çamaşır makinesi üç kez aynı sorunla servislik oldu ve firma makineyi üstelikte bir üst modeli ile değiştirdi. Büyük bir beyaz eşya firması, isim vermiyorum. Şunu asla unutmayın eğer hakkınızı alamıyorsanız, Tüketici Mahkemeleri genellikle tüketici lehine kararlar veriyor. bur-k@ arkadaşımız çok iyi bir topic açmış, eline sağlık.
Sizlere tavsiyem aldığınız malın kullanım klavuzunu iyi okumanız, garanti belgesini iyi saklamanız ve bir kitapçıdan ya da internetten Tüketici Haklarını alıp okumanızdır. Satıcılar Türk İnsanının cahilliğini çok iyi etüde ederler ve sizin bilmediğiniz konularda laf kalabalığı yaparlar, siz de çaresiz kalıp eli boş eve dönersiniz, işte bu yüzden daima bilginizi arttırmaya bakın, kandırılmamak için bu şart.
Teşekkürler bur-k@.
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Bravo kardeş, işte doğru mantık budur!
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
bandit07 adlı üyeden alıntı
OK! peki servis bizden habersiz bi şey yaparsa ve biz anlamazsak ne olacak?
Biz tüketiciyiz, yani parayı harcayanız, servisse kazanan. Bunu unutmamak lazım, tabii servis sahibi değilseniz.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
eee nerde cevapclint adlı üyeden alıntı
ne demek bilgi paylaştıkca güzeldirsetr74 adlı üyeden alıntı
güncel
Alirsin Kardeş Yok öyle Hobaaaaaaaa Vermezlrse Söyle Basarim Orayi Valla Sen Bi Alo De Yetr Gelmezsem Ne Olayim Kardeş Kimmiş Lan Onlar Motorculara Kafa Tutan Attirmasinlar Tepemi Zaten Bikaç Sigortam Yok Temelli Yok Olur
burak kardeşim bu gün motorun tüm bakımları bitti garanti tüm önemli parçaları yollamış şu an itibarıyle motorun faal yarın son bakım testler yapılacak sayende ses getirdik ve çelik motor gerekli desteği verdi tabiki servisin kalitesinide unutmamak lazım senden tek istedikleri belki fazla olacak ama yarın gelip 3 tane çay ısmarlayıp motorunu teslim alman GEÇMİŞ OLSUN
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
güzel abim o dediklerinin hepsini düşündüm ama motorcuya yakısmaz böyle hareketlerdoping adlı üyeden alıntı
alllaahhhhhhhhhhhhhhhhhh derim be cengiz abi alllaaahhhhhhhhhh
ehuehuehueeeuuuu en mutlu haberi verdin bana ilgin için tşk ederim foto makinam ile ordayım artık emeği gecenleri yazar resim cekeriz
Sağol Bur-k@ güzel bir bilgilendirme.
Sadobey
güncel
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)