Bu haftaiçi beyaz 2015 sıfır ybr ye kavuşuyorum. Bu Ybr ler 2.viteste kaça kadar çıkıyo .Bir de yokuşta stop ettirirsem ne oluyor yere yapışır mıyım? Yoksa marşa basınca bi şey olmamış gibi devam ettirme şansım var mı hafif olduğundan dolayı.
Bu haftaiçi beyaz 2015 sıfır ybr ye kavuşuyorum. Bu Ybr ler 2.viteste kaça kadar çıkıyo .Bir de yokuşta stop ettirirsem ne oluyor yere yapışır mıyım? Yoksa marşa basınca bi şey olmamış gibi devam ettirme şansım var mı hafif olduğundan dolayı.
Yokuş yukarı neden stop ettireceksin . Dikkat et sadece yokuş yukarı dururken ön frenle işin olmasın arka firene bas ve viteste bekle. Olduki stop ettirdin panik yapmadan yine ayağın arka frende olsun motorun vitesde olsun çek debrajı marşa bas yavaşça gaz verip debrajı bırakırken ayağını frenden aynı doğrultuda yavaşca kaldır.Motorunda hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
Burda santral yokuşu diye bi yer var lpgli arabalar 2.viteste çekmiyor 1.vitese düşüyolar yokuş başında ışıklar var yani hızını alma şansın yok motosiklet de 9 bg yani pek güvenmiyom deneyimim de yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------
%18 eğim tabelası var
ybr 1.vitesle her yokuşu çıkar
Hayırlı olsun.Stop ederse debriyajı çekip çalıştırıp aynen devam edersin.Umarım 6.200 lira vermemişsindir.
5750 2015 modelini aldım
5700 + 50 lira koruma demiri
kendini hazır hissetmeden yokuş muhabbetine trafikte girme .. evinin orada güzel bi yokuş bul orada çalış.
Fiyatlara bakılırsa artık koyma sırası ybr'ye geçmiş.
araba kullanıyorum yokuşta falan sıkıntım yok kendime değil motora güvenmiyom .1.vitesle çıkar herhalde
50 tl daha harca bitane de koruma demiri taktır mutlaka, motor yana yatınca sağı solu çizilmesin, kafan rahat olsun.
Yeniden hayırlı olsun motorun...
2008 de 3.450 liraya alınıyordu 2.viteste 60-65 e kadar çıkıyor
ybr o yokuşu 2 kişi çıkar merak etme.
hayırlı olsun. acemiliği üzerinden attın mı yokuş filan her yere gidiyon bn çay yollarına giriyodum crossun yandan yemişi gibi çamurun içinde arka teker pati çeke çeke ilerliyodum :D rodaj bitesiye kadar sende alışmış olursun. tek tavsiyem yokuş çıkarken devir daima 6.000 üzerinde olsun yoksa abi gitmiyo kırbaçla beni yoksa dururum gitmem boğuluyom diyo makina ve viteş düşürmek zorunda kalıyon
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)