Arkadaşlar motorumu servise verdim zaten garantisi yok ama motor kitlenmetinden dolayı bu kadar masraf çıkardi 673 TL sizce fiyat normal mi yoksa kazık mi yedim
Aşağıda parça fiyatlarını yazmışlar
Arkadaşlar motorumu servise verdim zaten garantisi yok ama motor kitlenmetinden dolayı bu kadar masraf çıkardi 673 TL sizce fiyat normal mi yoksa kazık mi yedim
Aşağıda parça fiyatlarını yazmışlar
işçilik dışında parçalar bana uygun geldi.kullananlara sormalı birde.
Parça fiyatlarına bak kafayı yedim
külbütör
incimage sanırım külbütörü karbüratör sandınız.Bende motor parçaları hakkında bilgisizken herhalde yanlış yazıyorlar diye düşünüyodumda aslında külbütör başka bir parça :D
Bana krank çok fazla geldi ama kayis motor yağı ucuz geldi anlamadım gitti
Külbütör buymuş, harbiden ava giderken avlanmış arkadaş :D
Not: Valla bunca parça değişimiyle bu fiyat bir yamaha kurbanı olarak muhteşem geldi resmen bedavaya motor toplatmışsınız. Ben 10bin bakımına sokturdum motoru bu işlemlerin yanına bile yaklaşamayacak eften püften işler yapıp 250 civarı (belki de üstü hatırlamıyorum) para bayıldım.
külbütörü çaktırmayın :D
Ferco'dan, marş ruble setine aldığım 1800 lira fiyattan sonra hala gözlerim yanıyor göremiyorum
Çinlileri sonra kötülüyorlar.Çok iyi dostum bu fiyat, geçirse geçirse işçilikten geçirir gibi duruyor..
zaten işçilik yazmışken sibop alıştırmaya neden ayrı ücret yazmış acaba :D Sevgili tamirci arkadaş sibop alıştıramıyor mu çok merak ettim ?
Komple bloğu yenilemişler resmen 700tl tutmuş vay arkadaş, biz normal standart bakımda bir yağ değişimine 200tl para bayılıyoruz
sibopların bağlanma sorunu var galiba. alıştırma ne ola ki
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
İşçilik çok gibi.arkadaşın asya nostaljide motor kilitledi mahalle arasında bi tamirciye 350 liraya yaptırdık aradan 2 gün geçti motor yağlamayı kesti yine kitledi ama biz adamla konuşup "bak bi kaç ay kullanırız en ufak ses olursa getiririz "dedik 2 gün sonra motor dagılınca adamda gıkını çıkaramadan yeniden yaptı.sanada tecrübe olsun
Yarın benimde başıma gelirse ne kadar masraf çıkar diye merak ettim aynı kalemleri hesapladım(bazı parçaları yanlış yazmış olabilirim)
Yağı da ekledik mi 1500 parça maliyeti. honda servisi en az 400 işçilik alır(çok iyimser bir rakam bu) bizim 2 bin lira araya sıkışmış olur.
Tabi hondaya gidiyoruz bize ''fakir işi'' kağıda yazmıyorlar kol gibi fatura bastırıp imzalatıyorlar!
Güvenden yana bir sıkıntım yok zaten. 0 aldığım symden çektiğimi kazalı 60 bindeki cbf 500ten çekmedim de işte ya olursa. Yine de yağına bakayım yarın terleme yapmıştı.
Tabi düz mantık çok para az sorun demek doğru değil. Ancak çinlilerdeki gibi elde kalacak hissi yok pcxlerde.Yine de servislere kızmıyor değilim ön fren balatasının fiyatını sormadan taktırdım 80 lira girdi.cbf 500 üme zincir dişli değişimi 840 lira demişlerdi. Bunlar biraz sinir bozuyor.
Arkadaşın konuya dönersek; Her zaman aynı işi daha ucuza yaparım diyen olur. Eğer bir daha sorun çıkartmazsa o servisi buraya yaz olur ya mondiale geri döneriz bizde oraya gideriz..(antalya da uzakmış ama olsun rx3 alırsak gezmeye geliriz)
Servis corum da kardeşim antalyada Amasya yolculuk ediyordum corum da kaldım orda bıraktım motoru
BİR İNSANIN ZAMANINI ÇALACAĞINA PARASINI ÇAL DAHA İYİDİR.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)