Valla iyi cesaret. Antalyadan çıkıp zata güvenmek. Ben eyüpten fatihe zatla giderken 3 kulvu 1 elham okuyodum. sat kurtul kardesım sat. hıc bıtmıo masrafı. cok bu masraf zata gore.
Çin malı bir motosikletin motorunun yenilenmesi yapılacak işe göre 500 ila 750 arasındadir. Hangi çinli skuteri götürürseniz götürün. O yüzden fiyat normal..
Ücret normal' parça fiyatları iyi vermişler,
Ne kadar güzel abi fiyatlar ya. Ben benim motorun krankını çıkma olarak 1000 tlye getirtmiştim. 850 tlye piston sekman almistim. Benim piston aldigim fiyata motor yapilmis valla cok mutlu oldum.
Babacik motor kitlemis dedin sanırım ama bu parçaların çoğu motor kitlemeyle bi alakası yokki ? Silindir piston değişse tamamdır ama kolda kirdiysa bide krank bide yağ yağ keseceleri sekmanlar bu kitlemekten ziyade bide ağır bakım sanırım işçilik desen normal fiyat arkadaşlar motora silindir piston attimak 150 civarı bu motorlarda EE bu adam kayısı değiştirecek piyano takacak piyano takımlarını ayarliyacak subab lari takacak ayarliyacak normal alıyor adam işçilik ama yapacağı işçilik iscilikmi yoksa ciscilikli o önemli
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)