Allah gani gani rahmet eylesin
Allah gani gani rahmet eylesin
Motosiklet Sürücüsü Bariyerlere Çarparak Öldü
Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde kullandığı motosikletin lastiği patlayınca hakimiyeti kaybederek bariyerlere çarpan evli ve 2 çocuk babası 44 yaşındaki Murat Kinyas hayatını kaybetti.
Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde kullandığı motosikletin lastiği patlayınca hakimiyeti kaybederek bariyerlere çarpan evli ve 2 çocuk babası 44 yaşındaki Murat Kinyas hayatını kaybetti.
Kaza, TEM otoyolu Silivri-Çerkezköy yolu üzerinde Fahri İlkel Viyadüğü girişinde meydana geldi. Çerkezköy'e giden Murat Kinyas'ın kullandığı motosikletin Silivri-Çerkezköy yolu üzerinde lastiği patladı. Motosiklet kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada çarpmanın etkisiyle motosikletten fırlayan Kinyas'ın sol ayağı koptu.
500 METRE SÜRÜKLENDİ
Kazayı gören sürücülerin haber vermesi ile olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kinyas'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Motosiklet ise kazanın olduğu yerden yaklaşık 500 metre ileriye sürüklendi. İhbar üzerine olay yerine gelen Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri aldı. Murat Kinyas'ın cenazesi Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu'nu gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
allah rahmet eylesin geride kalanlarına sabır versin
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin geride kalanlarına Allah sabır versin
İki de çocuğu varmış, Rabbim rahmet eylesin.
Her ne kadar yol boş ne olacak desekde biyerden bişeyler çıkıyor işte çok üzüldüm :( allah rahmet eylesin ailesine sabır ve dayanma gücü versin.hepimizede ders olsun
Allah rahmet eylesin. Empati yapın arkadaşlar sizin de başınıza gelebilirdi direk suçlamayın racing motora biniyor diye.
Giyotin bariyerlere artık bir çare bulsalar!
allah rahmet eylesin,1.5 km deyince şaşırdım,kamyon altına alıp sürüklese bile imkanı yok okadar olmasının,sonra bir sıfırı fazla yazmış olduğunu anladım arkadaşın,150 mt normal
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin geride kalan 2 çocuk ve eş Allah kolaylık versin işte hayatımız 1 tekerin patlamasına bakıyor üzücü Allah hepimizi böyle talihsiz kazalardan korusun.
Allah rahmet eylesin.. hız felakettir desekte 100 km bile hızdır yani.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)