1-2 ay içinde bahçeye koymak istemediğim bir motor alacağım.millet koyuyo ama benim yemez, bizim oralarda hiç olmaz ama nolurnolmaz.bi otopark lazım yada motor konacak bir yer , pendik civarında varmı bildiğiniz bir yer,önerceğiniz bişey
1-2 ay içinde bahçeye koymak istemediğim bir motor alacağım.millet koyuyo ama benim yemez, bizim oralarda hiç olmaz ama nolurnolmaz.bi otopark lazım yada motor konacak bir yer , pendik civarında varmı bildiğiniz bir yer,önerceğiniz bişey
Arkadaşım varsa evinin yakınlarında kapalı otoparkı olan bir apartman. Git apartman yöneticisini bul bende aidat ödemek istiyorum ama motorumu otoparka bir köşeye koyabilir miyim de.
Motorunu otoparka koymak istemen çok güzel her zaman eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım ama Pendik dediğin yer yaklaşık 200km2 lik bi alan neredeyse
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Pendiğin neresindesin belirtmemişsin?
Pendik çarşıda var bi tane kapalı otopark.
Unutmuşum pardon merkeze yakın değilim ya pendik kaynarcadayım ben varmı yakın ben bulamadım yeni taşındım zaten. Ayrıca apartmanmotoparkınıda düşündüm ama onda ne kamera var ne bişey tam güvenemem o yüzden 2. Planda olmadı dediğin gibi yapacağım tabi
Yere saplamalı sanırım bir 50 cm yere 'U' şeklinde saplanıyor ve -20 derecede 26 tonluk basınca dayanabilen klit sisteminden alıp ön arka tekeri kilitlerseniz bence bir sorun olmaz bahçenizde beton bir kısma yapmak uygundur.
Kaynak Altın Elbiseli Adam. Youtube videosu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)