Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Otopark sorunu

REKLAM ALANI

1-2 ay içinde bahçeye koymak istemediğim bir motor alacağım.millet koyuyo ama benim yemez, bizim oralarda hiç olmaz ama nolurnolmaz.bi otopark lazım yada motor konacak bir yer , pendik civarında varmı bildiğiniz bir yer,önerceğiniz bişey

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mehmet_SIRLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1290SDGT
    Arkadaşım varsa evinin yakınlarında kapalı otoparkı olan bir apartman. Git apartman yöneticisini bul bende aidat ödemek istiyorum ama motorumu otoparka bir köşeye koyabilir miyim de.

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Motorunu otoparka koymak istemen çok güzel her zaman eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım ama Pendik dediğin yer yaklaşık 200km2 lik bi alan neredeyse
    ¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!

bpak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yine msx 125
    Pendiğin neresindesin belirtmemişsin?

Pendik çarşıda var bi tane kapalı otopark.

Unutmuşum pardon merkeze yakın değilim ya pendik kaynarcadayım ben varmı yakın ben bulamadım yeni taşındım zaten. Ayrıca apartmanmotoparkınıda düşündüm ama onda ne kamera var ne bişey tam güvenemem o yüzden 2. Planda olmadı dediğin gibi yapacağım tabi

Motosikleti
    Yamaha R25
    Yere saplamalı sanırım bir 50 cm yere 'U' şeklinde saplanıyor ve -20 derecede 26 tonluk basınca dayanabilen klit sisteminden alıp ön arka tekeri kilitlerseniz bence bir sorun olmaz bahçenizde beton bir kısma yapmak uygundur.

Kaynak Altın Elbiseli Adam. Youtube videosu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)