Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

motorsiklet fuarında indirim ????

REKLAM ALANI
    erkutgurun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı zigoxia adlı üyeden alıntı
    Yani neleri dikkate alarak düşünmeliyim bana motorlar hakkında püf noktalarını anlatan bir kaynak veya görüş...
    asagidaki 2 sitede motosiklet hakkindaki herseyi bulabilirsiniz. Normalde bu tip bilgileri hocalar para ile satar ama bu sitede boyle seyler olmaz!

http://donald.hypermart.net/MCWeb/Info.htm

http://donald.hypermart.net/Teori/Cover.htm

Umarim yardimci olur!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    chopy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kaporayı verdim 500 milyon eski tl ...artık ne olursa indiri mi ,jest mi katlanacaz.yoksada 1.5 milyar borç alcam .biraderden...yeterki sina baba fazla bekletmesin 15 nisana kadar versin 20 sinde çınarcık gezisine gidecem inşallllahhhh..motortürk ekibiyle .herkese bol para .ve kazasız mutlu gezintiler...

10 mart da kaporayı verdim 500 milyon eski tl ...artık ne olursa indiri mi ,jest mi katlanacaz.yoksada 1.5 milyar borç alcam .biraderden...yeterki sina baba fazla bekletmesin 15 nisana kadar versin 20 sinde çınarcık gezisine gidecem inşallllahhhh..motortürk ekibiyle .iki tekerleri beklerim.herkese bol para .ve kazasız mutlu gezintiler...

erkutgurun, ben 10 martda kapora verdim ne zaman alırım sence.lütfen bilgi

erkut bey tşk ler banada sina abi öyle söyledi .ama 3-4 günde alsak ne iyi olurdu .geçmez 15 gün.ilğine teşekkürler tekrar.
    saygılar msm yapıyormusunuz hiç mesala şu an.benim sonerchopy@hotmail.com
    konuşmak ,tanışmak ,hatta gezilerinizde olmak arzu ederdim..ama ben choppercıyım siz .turing herhalde.uymazmı acaba..

Bende bugun (fuardan 4 gun once!!) Sina babaya kaporayi verdim. 15 Nisana kadar teslim sozu verdi bana. Guveniyorum, cunku Gecen sene Transalpi da fuardan 1 ay once kapora verip fuardan 3 gun sonra almistim. Simdi bazi prosedurler biraz degismis, o 3 gun, 10-15 gun olmus. Ama genede sukurler olsun. Bende alir almaz herhalde 1 hafta icinde rodaji deviririm.

chopycim, mesajinda bir ekleme yapacaksan sagda "degistir" tusu var, 2 kere ustuste yollayacagina o tusu kullan. Bana da onu tavsiye etmislerdi. Bilgine...

chopy, Soyledigin dogru degil. Motorcu motorcudur. Chopperci, touringci diye ayrilmaz. Tabii herkes grubundaki herkez ayni tip motor kullanmak ister, goruntu super olur. Ama tum gruplar karmakarisik. Ben su anda "Istanbul Motosiklet Dernegine" uyeyim. Ve her hafta kisin bulusmalarimiz, yazin ise gezimiz oluyor. Hem hesapli, hem eglenceli. Gecen sene en az katilimli gezimize 4 motor gittik. en cok katilimli gezimize ise Istanbuldan 20 kusur motor, Bursadan'da 20 kusur motor daha, yani 45 motorcu falan olduk. Muhtesemdi. 45 tane egzos sesi dusunebiliyormuzunuz?? A acaipti. Ilgilenenlere, Istanbul Motosiklet Dernegi Web adresi asagidaki gibidir. 2-3 haftaya kadar gezilere baslariz. Hatta Araliktada bir ara hava 15 derece oldu, gene 12 motor gittik

http://www.istmod.org/

erkut,aydınlattığınız için tşk.ben istanbuldaki gurupların ayrım yaptını sanıyordum oysaki ... sizinle ve grubla tanışmayı 4 gözle bekliyorum.ben gölcükteyim yaşım 33 deniz subayıyım.yüzbaşıyım...görüşmek üzre.gezileri banada soneryzb@mynet.com a iletirseniz menun olurum sevgiler.kazasız neşeli geziler , iyi dostluklar olsun inşallah... hoş ben siteden de takip etmeye çalışırım...

camur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gs500
    selam beyler ben daha yeni üye oldum buraya bende fuarda fazer almak istiyorum ama kawasaki kafamı karıştırdı ne yapacağımı bilmiyorum bana mail atarsanız çok sevinirim fuarda görüşmek üzere mail adresim sevket aktas1@mynet.com

camur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gs500

coolface - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sevgili motor severler hep boyle motor fuarları ist temi olacak ne yanı bız goremeyecekmıyız....dısarıdan bı tur falan duzenlensede hepberaber gıdılse olmazmı

Sevgili Camur,

Karariniz Fazer ile Kawasaki arasinda ise, direk Fazer deyin baska birsey dusunmeyin. Fazer avrupada yilin motoru yada ona benzer bir unvan aldi. Kawasaki Turkiyede tam istedigi yere gelemedi. Ama Fazer ile CBR600F yada Fazer ile Bandit 600 falan deseydiniz, o zaman karar vermek cok daha zor olacakti.

Saglicalikla kalin,

flayer999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    selam herkeze

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    flayer999, öncelikle hoş geldin
    Sonralıkla,

* forum kuralları için BU BAŞLIĞI,

* kendini tanıtmak için TANIŞMA kategorisini,

* geyik yapmak içinse BU BAŞLIĞI kullanabilirsin...
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

kaporayı 10 mart ta verdim . ..fuardada 1 milyar indirim oldu .bügün tamöamını eft yapıcam...10 nisanda yeni motorumu teslim alıyorum ...darısı almak isteyenlerin başına...

acemimot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaslar fuarda herkesın gördüğü ve beğendiği juan lin mi nedir marka motorlar hakkında bilgisi olan varmı.yedek parça sorunu ne zaman başlar aynı fiyata ramsey mondial kanunı filan var hangisi alınmalı

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler