Konu gayet açık misal 150 ile gidiyordum önüme domuz çıktı kuş çıktı varmı değişik mecaralar atlatan
Konu gayet açık misal 150 ile gidiyordum önüme domuz çıktı kuş çıktı varmı değişik mecaralar atlatan
bir kedinin üstünden geçtim, koşarak uzalaştı.
koruma demirleriyle bir adama çarptım, o uzaklaşamadı.
ikisi de önüme atladı, suç onlarda olduğundan bir şey demediler.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
40 50 km hızla giderken motorun sesinden ürküp havalanmaya çalışan güvercinlerden biri kaskıma kafa atmıştı
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
İnsana motorla bi kere çarptım çok kotu bi duygu çarptıgımda şoka gırmıstım sağolsun etraftan gelen esnaf yardımcı olmustu bı tokatını yedım ama adam ıyı degıldın o yuzden vurdum demıstı bazen kazanın nereden gelecegı bellı olmaz Sonuç olarak tutuklanıp goturuldum ama sagolsun sıkayetcı olmadılar :D
Hayvandan sayılıyorsa ben bi keresinde servise çarpıyordum. Sonra teker kilitledi düstüm filan.
Hayvana veya insana değilde dün eve giderken bi topa kafa attım Yokuş aşağı iniyorum baktım çocuklar top oynuyor yavaşlayarak aralarından geçiyodum aşağıdaki çocuk orta açtı baktım top motora çarpacak biraz hızlandım gelişine vurdum kafayı ve top ağlardaaa
Bi keresinde kuşa kafa attım şerçeydi heralde tam bilmiyorum.Birde traktörle yılan ezdim(bilerek değil).
150 ile bişeye çarpan arkadaş şu an aramızda değildir, boşa konu açmışsın..
e-5 te ust geçitten geçmeyen kısa yol olarak otobanı kullanan hayvanaaa ayh pardon insana çarpttım,
bide çarpmıyım diye yerde yuvarlandım, kol pert gezdim kaç gun :(
kime anlattıysam gebertseydin dedi
bidahakine hazırım, (arabama çarpıp telini vermeyen adama da muşta hazırlıorum kaputa vurcam şimdi sen beni ara dicem)(evet caniyim)
ben 110 km ile asfalta uçtum hala aranızdayım :D peşin hükümlü olma
Ben motoru yeni almıştım.Henüz ehliyet işlemleri bitmediği için çıkmamıştı ehliyetim o sebeble mahalle aralarında pratik yapmaktaydim.Bir mahalle arasında giderken dar bir yoldan dolmuş geldi bende haliyle kenara yanaştım.Teyzecigim bakkalın önünde yukarı doğru konuşurken birden bakmadan yola atladi freni koydum gidonu kırdım sol aynam koluna çarptı.O ara yukarıda ki teyzeler kurulu eyvahhh nidaları attı.Teyzecigim napıyorsun dedim.Evladım kolumu kırıyordun dedi.teyzecigim önüme atladın dedim.Yukarıda ki teyze kurulu gülmeye başladı.Dedim bisi yok teyzedede bindim vinn.Velhasil dolmuşcu onun akrabasıymış.Benim bi tanıdık senin teyzeye çarpan bu diye beni gösterdi...Ben sok ben iptal.Direk savunmaya gectim.Dedi dolmuştu hatan yok falan konuştuk oh dedim..
Bende canakkale de kirpi ezdim gibi, ama ezsem lastik patlardi gece onumden birsey firladi ezdim mi ezmedim mi bilmiyorum baya bi baktim ama bisey goremedim. Ayrica bir kere de onume atlayan bir keci sebebiyle zeytinlige dalis yaptim.
140 üzeri vizör açık yüzüme arı çarptı takla atıyordum.
130Km hız ile Tekirdağ tarafından istanbula dönerken kuşa kafa attım ve öldü
Motosiklet ile değilde bir kere araba ile kuş sürüsüne çarptım.Daha doğrusu onlar bana çarptı.Olay şöyle gelişti ; Saçma sapan sortiler yaparak gelen 10-15 kuştan oluşan sürüyü gördüm en son sortiyi arabanın camına doğru yaptılar.Her ne yaptıysam kurtaramadım zaten havadan uçarak kafalama size doğru gelen bir nesneye çarpmamak çok zor.Herneyse Bir çoğu kıl payı kurtardı ama 5-6 tanesi pıtır pıtır diye cam çarpıp,rüzgarda savrularak uzaklaştılar.Sonrasında arabanın içinde çizgi filmlerdeki kuş tüyleri uçuşmaya başladı,beni gülme krizi tuttu.Şansa babama hemen yan koltuktaydı gülme krizim geçene kadar direksiyonu tuttu.
Bir kediyi ezdim ama koşarak uzaklaştı olay ise şöye oldu mahalle arasında yolumda gidiyordum sağ taraftan karşımdanda tüp arabası geliyordu kedi sok taraftan bana doğru hızlanmış ben farkedemedim ön tekerlek üstünden geçti ama çok hızlı uzaklaştı bizim buranın kedisi Allaha şükür ölmedi
Kedi ezdim uzaklasti diyen arkadaşlar kediler muhtemelen ölmüştür ilerleyen zamanda,otomobil ön ve arka lastik üstünden geçip kemik seslerini duyduğum kedide isik hizinda kacmisti sonra öldü. Özellikle hizli geçince genelde sonradan ölüyorlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)