Eksikler giderilmiş hayırlı olsun
Ben de mazda zannettim, motosiklet forumunda ne işi var diyordum.
--------------------
Bu motorun da çantalarına ayrı bir gıcığım. Çanta kullanmak isteyen adamın bunlarla idare edemeyeceği aşikar. Uç tane duduk gibi koyacaklarına bir tane adam gibi koysalardı daha çok makbule geçerdi.
Arka Dış Çamurluk fotoğrafı başka bir motora ait sanki.
RX3'ler tel jantlı bildiğim kadarıyla.
Bende ilk mondial motosikletimi RX3 ile aldım. Teknik servis açısından çok beklentim yoktu acikcasi. Ama inanılmaz bir ilgi var. Facebook sayfasına yazdığım bir sorunumu okumuşlar ve ardindan beni aradilar, en yakın servise yönlendirdiler ben oraya gittiğimde ustayi arayarak ustalar henüz motoru yeterince tanımadığı icin nasıl bir bakım yapması gerektiğini tek tek anlatti gerekli ilgi alakanin gösterilmesini istedi.
1 saati aşkın bakım ardindan genel bir check up yapildi 1 lira bile talep edilmedi yinede ben el emeği verdim.
Bakımın üzerinden birkaç gün geçtikten sonra tekrar arayarak servisten memnun olup olmadığını motorla ilgili bir sorun yaşayıp yasamadigimi sordular.
Bunu Facebook grubuna yazdığımda bazı teknik sorunlar yaşayanlar mondial merkezin ilgisinden memnun olduğundan bahsediyordu.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
arkadasim bende honda aldim zaten merak etme.bu kadar da marka fanatigi olmayın.bir dünya para verip de boyle ivir zivirla ugrasmak istemiyorum.yok bir de aliexpress den siparis vereceksin 40 gun kargo yollari bekleyeceksin.yani bunlar fabrika cikisi orjinal olsa daha iyi olmaz mi?
japonunki çok tatlıymış,çinli ve Hintlinin mayhoş bi tadı varmış....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)