Motoru Aldığımıza Göre Yola koyulmalı :)
Reklamlar
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Gocmen motor'dan mı almış kerim 32.000 TL'ye ? Arka 3'lü çanta seti vardı.. Ben kaçırdım acele etmedim. Acaba O mu?
Aynen Göçmen motordan almış 2 tane varmış sarı Absli 10k olanı almış. Kaçırdın valla
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Reklamlar
-
Moderatör
-
Aksaraydayim. Ankaraya mi sursem afyona mi sursem afyonda termal oteller falan var ankarada ne var? Bişi de yok ankarada ama yol istikamet bursa
-
Kerem alacaktım ben fuarı bekledim.. Bu durumda 0 Alıcam :D yapacak bişi yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------
Çok moralim bozuldu Versys'den vazgeçip bunu aldım. Hayırlı olsun bana :D
http://i.hizliresim.com/pzPJML.png
Nasıl bir moral bozukluysa artık anlamadım gitti
-
Ohaaa 4 sayfa yazi olmus. Hepinize tesekkurler. Yoldayim telefonla pek ilgilenmiyorum. Sorulara donus yapacagim en kisa zamanda. Şimdi nereye gitsem diye dusunuyorum
-
yunusus adlı üyeden alıntı
Ohaaa 4 sayfa yazi olmus. Hepinize tesekkurler. Yoldayim telefonla pek ilgilenmiyorum. Sorulara donus yapacagim en kisa zamanda. Şimdi nereye gitsem diye dusunuyorum
konum attım sana
-
Aksaraydayim. Ankaraya mi sursem afyona mi sursem
afyonda termal oteller falan var ankarada ne var? Bişi de yok ankarada ama yol istikamet bursa
-
Moderatör
berkcigdem adlı üyeden alıntı
Nasıl bir moral bozukluysa artık anlamadım gitti
Bizde moral böyle bozuluyor
-
Bizde moral böyle bozuluyor
hep böyle bozulsun diyelim o zaman
-
Moderatör
berkcigdem adlı üyeden alıntı
hep böyle bozulsun diyelim o zaman
hehea bozulduğu zaman 1200 'Lük bozuluyor
-
hayırlı olsun, kazasız belasız kullan, rengi de güzelmiş
-
Hayırlı olsun renk ateş ediyor.
-
Hayirli olsun Ates ediyor arkadas maasallah..
-
Ankarada şöförler federasyonunda durdum. Sonuç olarak bende bir şöförüm :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------
linkinpark20 adlı üyeden alıntı
sizden elektrik aldım. bursada bir çaya çıkmak isterim.
Bende sizden ceryan aldım teklifinizi değerlendirecem :D
TAYFUNBORA adlı üyeden alıntı
Tebrik ederim,iyi sürüşler
Sagol müdür
Sevdiceğim,, Yavrucağımmmmmmmm hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela dert tasa göstermesin, benzinin bitmesin,lastiğin patlamasın, havan hep 36-42 kalsın bebeeeem.. Güle güle kullan...
Sağol çiçaaaam, multin hayırlı olsun gapışakmı :D
ayzek adlı üyeden alıntı
Çok güzel maşallah allah kaza bela vermesin anahtarda nazar boncuğun olsun inşallah en kötü masrafın böyle olsun
Masrafları olduğu gibi BP firmasina kitledim. Teşekkürler
caglar48 adlı üyeden alıntı
Yunus abim hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız ınsallah, Rengi ve modeli çok guzel seçmişsin
Sağolasın Çağlar
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
adam harbiden yola çıkmış ya la iron butt hesabı durup bi sağ olun beyler bile yazmıyor
Ironbuttluğa tek seferde 1000 km yaparak çıktım :D bu bişi değil
n4me adlı üyeden alıntı
Film çektikten sonra makineye parlaklık mı gelmiş? Yoksa ışıktan öyle yahu
rengi mat iken metalik olmuş sanki daha canlı duruyor
hayırl olsun, allah kaza bela göstermesin.
Evet bayaaa ciddi ciddi parladi farklı bi renk oldu. Kazasız belasız dönersem yan grenajlara da yaptıracağım.
keremkrmn adlı üyeden alıntı
Şimdi bir ofise bir abim geldi, birkaç gün önce İzmirden almış. Hemen alıp şöyle ufak bi sahil turu yaptımda gerçekten mükemmel bir motormuş, çok iyi bir seçim yapmışsın Yunus tekrardan iyi günlerde kullanmanı dilerim.
https://i.hizliresim.com/9oL7V9.jpg
Harbiden çok konforlu ve yeterince performansli makina. Tesekkurler
MustafaErdur adlı üyeden alıntı
Uşak'a uğrarsan haber ver Yunus abi
Uğrarım diye düşünüyorum paslaşırız.
beko12345 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Kazasız belasız binin İnşallah.
Supertenere den vazgeçmişsiniz
Walla ya şundadır ya bunda yaptım versys aldım. Memnunum yine olsa yine yaparım ) teşekkürler
turbocharge adlı üyeden alıntı
Sadece ktm de turuncu var sanıyordum. Bunun turuncusu da tatlıymış. Hayırlı olsun yarın sabah bende Kayseriden Ankaraya doğru gidiyor olacağım bir ihtimal yolda denk geliriz
hadi kazasız belasız sürmeler.
Otomopilçiler şöfürler cemiyetindeyim denk gelemedik zannedersem :D teşekkürler
vsvr adlı üyeden alıntı
Çok güzelmiş. Keşke benim olsa.
Guzel günlerde kullanın. Hayırlı uğurlu olsun.
Teşekkürler hacım
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
linkinpark20 adlı üyeden alıntı
sizden elektrik aldım. bursada bir çaya çıkmak isterim.
TAYFUNBORA adlı üyeden alıntı
Tebrik ederim,iyi sürüşler
Sevdiceğim,, Yavrucağımmmmmmmm hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela dert tasa göstermesin, benzinin bitmesin,lastiğin patlamasın, havan hep 36-42 kalsın bebeeeem.. Güle güle kullan...
ayzek adlı üyeden alıntı
Çok güzel maşallah allah kaza bela vermesin anahtarda nazar boncuğun olsun inşallah en kötü masrafın böyle olsun
caglar48 adlı üyeden alıntı
Yunus abim hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız ınsallah, Rengi ve modeli çok guzel seçmişsin
adam harbiden yola çıkmış ya la iron butt hesabı durup bi sağ olun beyler bile yazmıyor
n4me adlı üyeden alıntı
Film çektikten sonra makineye parlaklık mı gelmiş? Yoksa ışıktan öyle yahu
rengi mat iken metalik olmuş sanki daha canlı duruyor
hayırl olsun, allah kaza bela göstermesin.
keremkrmn adlı üyeden alıntı
Şimdi bir ofise bir abim geldi, birkaç gün önce İzmirden almış. Hemen alıp şöyle ufak bi sahil turu yaptımda gerçekten mükemmel bir motormuş, çok iyi bir seçim yapmışsın Yunus tekrardan iyi günlerde kullanmanı dilerim.
https://i.hizliresim.com/9oL7V9.jpg
MustafaErdur adlı üyeden alıntı
Uşak'a uğrarsan haber ver Yunus abi
beko12345 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Kazasız belasız binin İnşallah.
Supertenere den vazgeçmişsiniz
turbocharge adlı üyeden alıntı
Sadece ktm de turuncu var sanıyordum. Bunun turuncusu da tatlıymış. Hayırlı olsun yarın sabah bende Kayseriden Ankaraya doğru gidiyor olacağım bir ihtimal yolda denk geliriz
hadi kazasız belasız sürmeler.
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun Ates ediyor arkadas maasallah..
Illaaa sağa sola ateş ettiriyorlar işte böyle :D
(Mesajları birleştirince cortladı :D
-
Hayırlı uğurlu olsun, gözüm kaldı maşallah diyeyimde nazar değmesin hakkaten alet ateş ediyor yalnız, o renk ne tatlıymış öyle ya.
Kazasız belasız güzel mutlu günlerde kullan hocam
-
Ankarada şöförler federasyonunda durdum. Sonuç olarak bende bir şöförüm :D
bu tarz bir yermi
-
Nihihahahaha az daha gelismisi burdaki :D
Ayrıcalıklardan faydalanmak icin uye olmak gerekiyor ama ben ayricalik istemedim :D
-
levent paran yok diye ktm 1290 alamadığından turuncu versys ( 1000 bile değil üstelik ) aldığını söylüyormuş sağda solda doğrumu
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
crocodill adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun hocam İnegöl den geçerken bi uğra da çay içek
Hem şu megellinin pazarlığını yaparız
Yarın boştaysan geçerken haber ederim
DKN adlı üyeden alıntı
mantıklı seçim olmuş. anahtarı nası becerdi öyle
awesomee adlı üyeden alıntı
vaaayyyy amcammmm sessizliğinden anlamalydımmmmm
turuncu işler çeviriomussun!!! İstanbula gelllllllll
mutlaka sohbet edelim
kawa kawa takılırız heeee
Fırtına öncesi şeysi yaptım :D sağol amcam. Ama istanbula gelmiyeceğim. Sevmiyorum o memleketi
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, anahtar nasıl yamuldu merak ettim?
eren3736 adlı üyeden alıntı
Benim kafamada o takıldı o nasıl bir kuvvettir ki kawasaki anahtarını yamultuyor
Anahtar nasıl yamuldu?
Yakıt almaya girdim. Pompacıya doldurmasını söyledim kenara geçip sigara tellendireyim dedim. Baktım herif anahtarla oynuyor, seslendim bırak ben kapatırım diye. Biraz daha elleşti bıraktı. Motorun başına gittim depoyu kapattim anahtarı bi çıkardım anahtar yamuk. Içeriye girip bu anahtarın hali ne diye sordum. Abi bi verirmisin diyerek aldılar elimden arka tarafa geçtiler bi vurma sesi duydum gittim arkaya baktim anahtara çekiç vuruyor. Afferin dedim elinize sağlık. Hadi duzeltin bakayım nasıl düzelteceksiniz dedim. Pense mense giriştiler. Şeklen düzelttiklerini düşünüp denediler. Tabi olmadı.
Abi hemen anahtar çektirip getirelim dediler. Hadi çektirin bakayım dedim çektiler geldiler uğraştılar. Tabiiki olmadı çünkü anahtar imobilizerli.
Anahtar çektirmeye gittiklerinde bp musteri hizmetlerini arayarak şikayette bulunmuştum zaten. Ardından servisle görüştüm ve çekici gönderdiler. Çok ilgililer sağolsunlar burdan adana motor a tekrardan selam olsun
Ardından istasyon sahibi aradı. Yok efendim çekici çağırmayın bizim pikap var orda onunla.istediginiz yere gonderirim. Yok efendim anahtarınız çipliymiş ben onu burda çektiririm falan filan. Bende verdim küsküyü. Kusura bakma ben 4 günlük motoru senin pikabına yüklemem, tutupta senin çektireceğin çakma anahtarı da bu makinaya takmam. Herşeyi servis üstünden yaptıracağım ve bunların tamamını size fatura edeceğim dedim. Servise götürdük motoru. Bu sırada hataydan yedek anahtarı istedim gönderdiler. Motorun 1000 bakımını yapıp geri döndüm. Dün yeni anahtar gelmiş kawadan. Tekrar servise gittim yeni anahtarı çektirdik. Fatura başlığı için istasyon sahibini arıyorum telefona cevap vermiyor. Direk merkezlerini arayıp durumu anlattım. Dönüş yaptı beyefendi. Sonrasında da servise yönlendirdim. Fatura başlığınızı gönderin faturaları size gönderececekler dedim. Servis halletti sanırım gerisini. Bi ses soluk çıkmadı.
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
Moderatör
levent paran yok diye ktm 1290 alamadığından turuncu versys ( 1000 bile değil üstelik
) aldığını söylüyormuş sağda solda doğrumu
Yazacam musait olunca
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)