sizden elektrik aldım. bursada bir çaya çıkmak isterim.
sizden elektrik aldım. bursada bir çaya çıkmak isterim.
Sevdiceğim,, Yavrucağımmmmmmmm hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela dert tasa göstermesin, benzinin bitmesin,lastiğin patlamasın, havan hep 36-42 kalsın bebeeeem.. Güle güle kullan...
Yunusus
Berkcigdem
Levent göçmen
Abi sizi görünce aklıma şampuan geliyor ya
Ne yaptınız bana elime şampuan sıkmaya utanıyorum
Çok güzel maşallah allah kaza bela vermesin anahtarda nazar boncuğun olsun inşallah en kötü masrafın böyle olsun
Yunus abim hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız ınsallah, Rengi ve modeli çok guzel seçmişsin
adam harbiden yola çıkmış ya la iron butt hesabı durup bi sağ olun beyler bile yazmıyor
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
hayırlı olsun tekerin yere düz bassın
Hayırlı ossun.. Güzel makine.... resmen ateş ediyor..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Film çektikten sonra makineye parlaklık mı gelmiş? Yoksa ışıktan öyle yahu rengi mat iken metalik olmuş sanki daha canlı duruyor hayırl olsun, allah kaza bela göstermesin.
Şimdi bir ofise bir abim geldi, birkaç gün önce İzmirden almış. Hemen alıp şöyle ufak bi sahil turu yaptımda gerçekten mükemmel bir motormuş, çok iyi bir seçim yapmışsın Yunus tekrardan iyi günlerde kullanmanı dilerim.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Hayırlı olsun. Kazasız belasız binin İnşallah.
Supertenere den vazgeçmişsiniz
Sadece ktm de turuncu var sanıyordum. Bunun turuncusu da tatlıymış. Hayırlı olsun yarın sabah bende Kayseriden Ankaraya doğru gidiyor olacağım bir ihtimal yolda denk geliriz hadi kazasız belasız sürmeler.
Çok güzelmiş. Keşke benim olsa.
Guzel günlerde kullanın. Hayırlı uğurlu olsun.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)