aman sert yapmada , birde doğru söyle ilan mı bakıyorsun http://www.sahibinden.com/motosiklet...lz-1000-versys
aman sert yapmada , birde doğru söyle ilan mı bakıyorsun http://www.sahibinden.com/motosiklet...lz-1000-versys
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin inşallah.
Hayırlı olsun güzel renk seçimi kazasız belasız sürmen dileğimle.
Amcam bu arada bende benim kawanin anahtarini ayni sekilde benzin alirken yamulttum son dakika kurtartdim biraz daha dikkatli olmasam iyice giderdi, o deponun kapanisi ille anahtarla ktmde cok iyiydi bastirioduk pit kapaniodu bide kawa da o depo kapagi biraz sert tam oturmuor sanki, keremkrmn da aynisini yapmis hatta dun konustuk bu konuyu...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
SS'ciler, yaslanior biyeycan, enduroya geciorlar ))relax..
10 numara renk yani bu gün nc satsam alacağım tek motor tek renk
allah kaza bela vermesin
ohhoooooooo yunus abi hoşgeldin;
motorunuz da hayırlı olsun. Turuncu çok güzel olmuş. İstanbula uğrarsanız, beni de biraz serbest bırakırlarsa görüşürüz inşallah.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Kawasaki yeşil olur inanışını yıkan bir görüntü. Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
peki anahtarin bu kadar kolay yamulmasinin temeli nedir?
Depo kapağıni bilmeyen birinin kapatmasi mi neden?
pompacinin yaptığı esseklik neydi?
cok merak ettim nasil becerdi?
maşallah allah kaza bela göstermesin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
maşallah valla çok tatlı duruyor burdan bakınca...kazasız belasız sürüşler olsun...
doğru makina..doğru renk...
Benim tarzıma çok uzak olmasına rağmen görüntü olarak çok hoşuma gitti, yakışıklı maşallah.. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..
yunus bu taraflara uğrarsın artık gl van gölü ıyısında rakı balık yaparız
hayırlı olsun
Sagolun tesekkurler.
Otopsici başkan. Walla dusunmuyor degilim ama bu tur batı bölgelerini gezecem. Yazın trde olursam yapilabilir. Gercüş ve erciş taraflarinda çok gezmişliğim var yillar oncesinde
Şuan bursadayım. Hava ve işlerimin durumuna gore yarin yada yada salı günü izmir tarafına yol alacağım sanırım
Izmir yolundayim. Çok güzel yağmur ve rüzgar var. Duz yolda yata yata gidiyorum :D muhuhuahahha hilmi bunu sevdi
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Bu gezintide uğrayacağım kimseye uğrayamamışım..
İzmire vardıktan sonra acaip değişik işlere giriştim tüm plan program değişti. Tabi ben bu konuyuda unutmuşum o ara, forumu dolanırken şans eseri denk geldim.
İzmire vardım ve sabahında arabayla orduya kadar gittim. Ordan istanbula ordan tekrar izmire dönüş yaptım. Çok aksiyon dolu sahneler vardı :D o yüzden ben uğramam gereken tüm arkadaşları esgeçmiş olmuşum sorry
Birde bu biyeybaraküs nirdaaaa?
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)