Arkadaşlar gaz verince motorun kuyruk kısmında baya zırlama oluyor plaka veya plakaliktan değil bugün oldu birde gaz verip birakinca egsozun icinde birşeyler patliyor bugun motoru emanet verdik egsozu patlatmişlar sizce
Arkadaşlar gaz verince motorun kuyruk kısmında baya zırlama oluyor plaka veya plakaliktan değil bugün oldu birde gaz verip birakinca egsozun icinde birşeyler patliyor bugun motoru emanet verdik egsozu patlatmişlar sizce
motosikletin modeli nedir eğer çin malı bir motosiklete sahipseniz aşırı devirli kullanımda egzozun içindeki susturucu kırılıyor ve gaz verince şıkır şıkır ses yapıyor
Aynı sorundan müzdarip idim dostum. Egzoz içerisinde ince odacıklar ve odacıkları oluşturan perdeler var.Titreşim veya darbeler ile o perdeler zamanlar kırılıyor gaz verdiğinde şıkır şıkır ötüyor.Eğer egzozun değerli ise bir egzozcuya gidip 50-60 liraya perdeleri kestirip kaynaklatabilirsin, ama dandik stock egzoz ise hiç uğraşma dostum, git normal motorculara 100 tlye çin malı egzoz taktır daha iyi olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)