Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

FC-MOTO İLE İLGİLİ ( BİLGİ )

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    MT - 07
    Cümleten iyi akşamlar
    Kask almayı düşünüyorum fakat türkiyedeki yüksek rakamlar olması gerektiğininde üstüne geldiği için bir araştırmaya girdim kendimce .
    www.fc-moto.de Adında bir site buldum ve buradan yaklaşık %40 Ucuz bütün ürünler ?
    Ben 382 € kask gördüm DHL ile kargo toplam 442 € yaptı
    Bununla bitiyor mu yoksa burada ayriyetten x1.18 yaparak üstüne çıkan vergiyi ödüyor muyuz ?
    bilen bir abim ablam kardeşim var ise yardımcı olabilir mi ?

İlginiz için şimdiden teşekkür ediyorum .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Ürün sayfasında ne yazıyorsa, bizdeki vergili fiyatı da o oluyor; ek olarak kargo parası veriyon. Yurt dışına gönderirken kendi ülkelerinin kdv'sini düşüyorlar; ama bizim çakallar gümrükten girince hemen yapıştırıyor gene aynı vergiyi.

weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Ben icon alliance almıştım geçen sene, 1 haftada geldi. 140€ siparişde odedim kargo dahil.
    65tl gelen kargocuya odedim.

Ptt teslim ediyor.

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Alıntı Yerkuzlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cümleten iyi akşamlar
    Kask almayı düşünüyorum fakat türkiyedeki yüksek rakamlar olması gerektiğininde üstüne geldiği için bir araştırmaya girdim kendimce .
    www.fc-moto.de Adında bir site buldum ve buradan yaklaşık %40 Ucuz bütün ürünler ?
    Ben 382 € kask gördüm DHL ile kargo toplam 442 € yaptı
    Bununla bitiyor mu yoksa burada ayriyetten x1.18 yaparak üstüne çıkan vergiyi ödüyor muyuz ?
    bilen bir abim ablam kardeşim var ise yardımcı olabilir mi ?

İlginiz için şimdiden teşekkür ediyorum .
    Kaskin gumruk vergisi turkiyede otomatik hesaplaniyor,yuzde 18, gumruk vergisi ,kargo standart 20 euro, birde bekleyecegin 10 gun.
    Ayrica kafana tam olmama riski yuzde 50.

Cunku kask hic bir zaman internetten tavsiye etmem. Yolda kargo olurken kargocular mallari atarak istifliyor malina gore. Kaski burada deneyip hangi beden size uygunsa ona gore siparis verin.
    cunku orn. Benim shark kask L beden kafama buyuk gelirken yeni aldigim shoei xl hafif sıkıyor. Yani markalarda beden degisebiliyor dikkate alin.
    Fc moto cok saglam . ben alpinestars deri montumu istanbulda bedenini giyip denedim. Siparisi fc ye verdim. 10 gun sonunda ptt kapida odeme ile odedim gumruk vergisini .

Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Burada deneyip daha sonra FC'den vermek etik açıdan tartışılır. Ben de sipariş verdim bu yolla ama içim rahat etmedi. Gittim denediğim mağazadan t-shirt aldım

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Alıntı Reşit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burada deneyip daha sonra FC'den vermek etik açıdan tartışılır. Ben de sipariş verdim bu yolla ama içim rahat etmedi. Gittim denediğim mağazadan t-shirt aldım
    Her denedigimiz urunu alma zorunlulugu yokki. Hem sonra 1100 tl lik montu 2200 tl ye satin almayi kimse mantikli bulmaz.
    Dediginiz gibi etik olmasada insan once kendisini dusunmek zorunda.
    Valla benim icim cok rahat bu konuda.
    Okadar zamli pahali satmasinlar ozaman. bizde denedigimiz urunu o magazadan alalim.
    Valla maymun gozunu acti. Bundan sonra tum alisverislerimi yurtdisindan yapacagim.
    F54 ve VESPERA bunu beğendiler.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    kask bence netten alınmaz
    neden mi?
    geçen 4 lt yağ sipariş verdim kargo da patlamış
    nasıl becerdiler plastik bidonu patlatmayı aklım sırrı ermiyor

Motosikleti
    MT - 07
    Kargoladıkları için ona göre anlam alırlar diye düşünüyorum
    Birde kaskların tarihleri 3 - 4 senelik diyorlar ne kadar doğru acaba ?

plegus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Kawasaki Ninja 650 R
    Kask haricinde herşeyi alabilirsiniz. Gümrük sınırını geçerse fiyat fazladan vergi ödüyorsunuz. Ama her türlü daha ucuza geliyor. Kask almayın çünkü üretim yılı önemli, burası genelde outlet ürünler satıyor, yani eski model. Eğer kask alacaksanız modelin yeni olduğundan emin olun. Örneğin 2015 yılında satışa çıkmış yeni modellere bakın, daha eskilerine değil ki kaskın da yeni üretilmiş olduğu garanti olsun.

erreguay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    FC moto satıştan iyade edilen (bizdeki cayma hakkı gibi) ürünler olduğu için avantajlı fiyat sunuyo diye biliyorum. Yanlış biliyor olabilirim tabi.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)